Transferler imzayı attı


     Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge, 1.Grup ekiplerinden Devrek Belediyespor, Sakarya Erenlerspor’dan Emre Sarıgül, Pamukovaspor’dan Samet Şahin ve Mazıdağı Fosfaspor’dan Enes Bilgiç’i renklerine bağladı. 3 yeni transfer de Devrek’e gelerek takımla birlikte idmanlara başladı.
   3. Ligi doğru ve kararlı adımlarla yürüyen ve ilk yarıyı 17 puanla ikinci sırada tamamlayan Devrek Beledipyespor, 19 puanlı lider Silivrispor’u yakından takip ediyor.
    Teknik Direktör İlhan Özer’in takımın başına gelmesiyle birlikte büyük bir çıkış yakalayan Devrek Belediyespor’da yönetim Özer’in isteği doğrultusunda 3 transfer birden yaptı. Sakarya Erenlerspor’un sol bek oyuncusu Emre Sarıgül, Pamukovaspor’un orta saha oyuncusu Samet Şahin ve Mazıdağı Fosfaspor’un santrafor oyuncusu Enes Bilgiç’i renklerine bağladı. 
     Belediye Başkanı ve Devrek Belediyespor Kulübü Başkanı Çetin Bozkurt, yeni transfer edilen oyunculara teşekkür ederek, “Devrek Belediyesporumuz için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Mutluyum, bize katılan bu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Devrek Belediyespor’umuz hedefine emin adımlarla ilerliyor bunun sonucunda, ilçemiz kazanacak, ilimiz kazanacak kısacası ülkemiz futbolu kazanacak. Bütün oyuncularımıza ikinci yarıda da başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi