TFF İkinci Lig Beyaz Grupta   mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 1 Şubat’ta sona erecek olan ara  transferin son gününde kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor.
Kırmızı-Lacivertli ekip  Galatasaray’dan transfer ettiği  santrafor Atalay Yıldırım ile resmi sözleşmesi imzaladı. 
Zonguldak Kömürspor ile Çaycuma kampına katılan Atalay Yıldırım,  daha sonra U19 Milli takım kapına davet edildiği için lisansı çıkartılamamıştı. Milli takımdan dönen Atalay  kulüp binasında  antrenör  Barış Şeref nezaretinde  sözleşme imzaladılar.
OYNAMAK İSTİYORUM
 Zonguldak Kömürspor’a  faydalı olmak için elinden geleni  yapacağını belirten  Atalay Yıldırım, yaptığı açıklamada yu ifadelere yer verdi;” Çok mutluyum burada olduğum için. Sezon sonuna kadar kiralık geldim. Umarım benim için ve Zonguldak Kömürspor için her şey güzel olur. Bende saha içerisinde süre aldığım zaman içerisinde en iyiyi yapmak için mücadele edeceğim. 
Kamp süreci çok güzel ve faydalı geçti. Çok güzel bir ortam var burada. Benim yaşımda arkadaşlarda, tecrübeli isimler de var. Umarım her şey hepimiz için çok güzel olur. 
Fatih Hoca’nın sadece benim değil, tüm gençler üzerinde desteği, ilgisi var. Burada başarılı olan, iyi performans gösteren hedefe ulaşacaktır. Bende tabi ki hedefe ulaşmak istiyorum. Milli takım kampı benim için çok faydalı geçti. Biz genç oyuncular için Milli Takım’a gitmek de önemli. İyi olduğumuz sürece orası bize her zaman açık. Milli Takım’da, Galatasaray’da, Zonguldak Kömürspor’da çok önemli. 
Her türlü mücadeleye hazırım. Profesyonellik bunu gerektiriyor. Son nefesime kadar burası için mücadele edeceğim.  Amacım adım adım, yavaş yavaş Süper Lig’e doğru yükselmek. Henüz çok gencim. Burada iyi bir performans gösterip üst liglere doğru çıkmak istiyorum. 
Zonguldak Kömürspor taraftarı için biz çok önemliyiz, bunu biliyoruz. Bizlerde onlar için mücadele ediyoruz. Onları da çok seviyoruz. Umarım her şey Zonguldak halkı için de bizim için de çok güzel olur.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi