XX Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz yarın saat 13.30’da kendi sahasında konuk edeceği  Kahramanmaraş maçına mutlak galibiyet için çıkacak

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi  sahasında oynayacağı  Kahramanmaraş maçından  üç puanla ayrılarak moral bulmayı amaçlıyor. Dünü  dinlenerek geçiren Kırmızı-Lacivertli futbolcular, bu sabah yaptıkları  ter antrenmanı ile  hazırlıklarını tamamlayarak  kendi tesislerinde  kampa girdi.
 Son 4 lig maçında galibiyet alamayan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, son haftalarda çıkış yakalayan rakibini  mağlup ederek  moral bulmak istiyor.
 Sakat olan kaleci Sinan ve kırmızı kart cezalısı olan Kemal, yarın oynanacak maçta takımdaki yerlerini alamayacak.  Ordu Bölgesinden  Adem Civelek’in yöneteceği zorlu  karşılaşma 11 Kasım Pazar günü Saat 13.30’da başlayacak.
Zorlu karşılaşma öncesinde 13 puanı bulunan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinin 10’uncu sırasında yer alırken, 13 puana sahip olan Kahramanmaraş ise  averajla 12’inci basamakta yer alıyor.
HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi