Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Mesut Özil kapımız her zaman açıktır” dedi.

TFF 2 Lig Kırmızı Grup’ta ki temsilcimiz Zonguldakspor’un genel durumu hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Süleyman Caner desteklerinden dolayı Vali Ahmet çınar’a teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Takımımız bilindiği üzere Kızılcahamam'da şu anda Kampta. İkinci kampında. Mevcut futbolcularımızla takımın iskeletini oluşturan ve takımımıza değer katan ve bugünlere gelmemizde emeği olan futbolcuları elimizde tutmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Çoğunluk olarak anlaştık zaten ve istediğiniz Futbolcularda şu anda Kampta bulunuyor. Bunun dışında hocamızın teknik Direktörümüzün öngörüldüğü şekilde eksik olan kısımlara da transferler yapmaya çalışıyoruz imkanlarımız ölçüsünde. Sağ olsun Sayın Valimiz yine her zaman olduğu gibi yanımızda ve yine Zonguldakspor’a destek için bir kampanya düzenledi. Geniş çaplı bir kampanya ve İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Daha doğrusu esnafımızın, iş adamlarımızın kendi takımına, kendi kentine sahip çıkmasıdır bu, bunu göreceğiz. Burada Rakam ne kadar çok olursa, toplanan rakam ne kadar çok olursa takımını sahiplenme yani Zonguldaklılığı daha çok ortaya çıkar. İnşallah temennim budur” dedi.

ZONGULDAKSPOR FORMASINI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK, TERLETECEK FUTBOLCULARIN PEŞİNDEYİZ

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldakspor formasını en iyi şekilde temsil edecek terletecek futbolcuların peşinde olduklarını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Şimdi basında görüyorum işte rakiplerimiz falancı aldı Süper Lig'de şu şunu aldı bunu aldı diyorlar. Bunların hepsi bir imkan meselesidir. İmkan olursa transfer yaparsınız. Biz takımımıza uyum sağlayacak bu Zonguldakspor formasını en iyi şekilde temsil edecek terletecek futbolcuların peşindeyiz. Hocamız da bu konuda deneyimli ve inşallah bu konuda en iyisini bulmaya çalışıyor. Biz de imkanlarımız ölçüsünde ayaklarımızı Yere sağlam basarak gitmeye çalışıyoruz. Onun için işadamlarımız esnaflarımız ve Zonguldak kırmızı Seven herkes takımına sahip çıkacak el ele vereceğiz ve birlik içerisinde olacağız ve bu işin üstesinden geleceğiz”

MEZUT ÖZİL’E TALİBİZ

Ayrıca Zonguldakspor olarak Mesut Özil’e de talip olduklarını belirten Kulüp başkanı Süleyman Caner, “Son günlerde yine gündemde olan bir Mesut Özil var.

Bilindiği üzere Zonguldaklı hemşehrimiz olan, Devrekli hemşehrimiz olan futbolcumuz Almanya'da ki açıklaması üzerine hakkında olumlu yazılarda çıkıyor olumsuz eleştiriler yazılarda çıkıyor. Biz hemşehrimiz Zonguldak’ın çocuğuna kapılarımız açık. Öncelikle Türk milli takımının formasını giymesini arzu ediyoruz. Ondan sonra profesyonel ligde oynayan bir takım olarak illaki burada kalacak değiliz, daha üst liğleri hedefleyen bir takımız. Onun için Mesut Özil'e kapılarımız açıktır.  Hatta gelsin takım kaptanı da olsun ama yeter ki Zonguldak Spor'u olsun.  

Biz her türlü Mesut Özil'in yanındayız ve onu destekçisiyiz. Hemşireleri olarak her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi