“BAŞARI HİKAYELERİNİ DUYUNCA ÇOK MUTLU OLUYORUM”

Kdz.Ereğli’de yelken ve güreş branşlarında üstün başarı elde eden sporcular Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde Deste Orta Boyda Türkiye 2'ncisi olan Göktepe Köyü’nden Sefa Yılmaz ile  2019  yılı 2.4 MR ve Hansa Sınıfında Bedensel Engelliler Yelken Türkiye Şampiyonası’nı 3'üncü sırada bitiren, ayrıca  en genç yelken sporcusu seçilen Büşra Nur Çelik, ailesi ve antrenörleriyle birlikte Başkan Posbıyık’ı ziyaret etti. 

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş’in de hazır bulunduğu ziyarette sporcular başarılarını Başkan Halil Posbıyık ile paylaştı. 

Posbıyık elde edilen başarılardan son derece mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Güreşte Sefa Yılmaz, yelkende Büşra Nur Çelik bizi mutlu ettiniz. Ereğli’mizden ve köylerimizden ne kadar çok yetenekli genç çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde üniversiteyi kazanan başarılı öğrencilerimiz ile bir araya geldik. İçlerinde doktor, mühendis, öğretmen adayları var. Başarı hikayelerini duyunca çok mutlu oluyorum. Sizler de güreş ve yelkende elde ettiğiniz başarılarla beni son derece mutlu ettiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizleri Ereğli halkı adına ağırlamaktan son derece mutluyum. İmkanlarımız dahilinde her zaman sizlerin yanındayız. Bunu bilmenizi istiyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.”  


Editör: Haber Merkezi