Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda incelemelerde bulundu.
Saha görevlilerinden bilgi  alan Yüksel hiçbir sıkıntının olmadığını belirterek  zemini yenilenen Karaelmas Kemal Köksal stadyumunun  2021-2021 sezonunda Zonguldak Kömürpor’un iç saha maçlarına  ev sahipliği duyurdu.
5 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon öncesinde  stadyumda son eksikler gideriliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel,  Şube Müdürü Gökhan Söylemez ve Stadyum  sorumlusu  Zeki Karadoğan ile birlikte  zeminde  incelemelerde bulundu. Yüksel, saha  çevresinde ve tribünlerde belirlenen eksikleri   sezon başlayana kadar gidereceklerini ifade etti. Zemini hazır olduğunu söyleyen  Yüksel, stat  içindeki tüm duvarları Kırmızı-Lacivertli  renklere boyayarak güzel bir görünüm kazandıracaklarını  dile getirdi. Hakan K Yüksel, stadyum ile ilgili şu bilgileri verdi” Son zamanlarda  maçların nerede oynanacağı, stadyumun hazır olup olmadığı ve son durumu hakkında bize  sorular geliyor.
Karaelmas Kemal Köksal stadyumu  yenilenerek  müsabaka oynamaya hazır  hale getirildi. Bir-buçuk  yıl aradan sonra  Zonguldak Kömürspor’u ve taraftarları yeniden stadyumla buluşturacak olmanın  heyecanını yaşıyoruz. Bu  sezon müsabakaları evimizde oynayacağız.  Artık son  hazırlıklarımızı yapıyoruz. Zemin mükemmel oldu.   Ufak tefek eksikleri  tamamlıyoruz. Uzun yıllar sonra  futbolcuların sahada oynarken sevk alacağı ve taraftarların gözüne hoş gelen bir zeminde maçlar oynanacak. Ben bir kez daha  hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Kucak açtık 5 Eylül’ü sabırsızlıkla bekliyoruz” 
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi