Türkiye Tenis Federasyonu ile Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü  işbirliği ile  Zonguldak’ta  Gözlemci Hakem ve Çizgi Hakem  kursu  açıldı.

19-21 Ekim tarihleri arasında Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü kortlarında yapılan tenis hakem kursuna  30 aday katılıyor. 3 gün sürecek kursu başarı ile  tamamlayan hakem adayları Tenis Sporu'na hizmet etmeye başlayacaklar.

Kursta eğitim veren Hüsnü Kazlı, amaçlarının tenis sporuna yeni hakemler  yetiştirmek olduğunu belirterek şunları söyledi:

” Yaklaşık 30 kursiyerin katıldığı  çizgi ve gözlemci hakem kursumuz başladı. 15 yaşından büyük  olanlar kursumuza katılıyorlar. Kursumuz Pazar  günü sona erecek. İlimizde Tenis  yaygın bir spor. Hakem ihtiyacımız var. Genç hakem arkadaşlarımızın  çoğu üniversiteyi kazandıkları için şehrimizden yarılmak zorunda kalıyorlar. Bizde giden arkadaşlarımızın yenini  doldurmak için yeni hakemler yetiştiriyoruz.kadromuzu sürekli yenilememiz gerekiyor. Ben bir kez daha katılan arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi