Merkez Hakem Kurulu’nun 2018-2019 Futbol sezonu öncesi Ankara’da  düzenlemiş olduğu Atletik testlere katılan Zonguldak’lı klasman hakemleri  fire vermediler.

Zonguldaklı 18 klasman hakemi ve 5 klasman gözlemci 10 Ağustos Cuma günü Ankara’da kampa girdi. 11 Ağustos Cumartesi günü değişen kurallar, sezon başı talimatlar hakkında eğitim gören hakemler ardından Eryaman atletizm  tesislerinde  FİFA Atletik test koşularına katıldılar.

Testi başarı ile geçiren Zonguldaklı klasman hakemleri  fire vermeden döndüler.

Hakemleri kutlayan Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya,  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Merkez Hakem Kurulu’nun 2018-2019 Futbol sezonu öncesi Ankara’da düzenlemiş olduğu Atletik testlere katılan Klasman Hakemlerimiz yine hatasız bir performans göstererek camiamıza büyük bir mutluluk yaşatmıştır. Geçtiğimiz sezonun sona ermesinden 2 hafta sonra idmanlarına başlayan, büyük bir disiplin içerisinde idmanlarını sürdüren, yaz aylarının sıcaklarına aldırış etmeyen değerli Hakemlerimiz, büyük bir teşekkürü sonuna kadar hak etmektedirler.

Ayrıca Klasman Hakemlerimizin bu başarısında söz sahibi olan, gerek İdman disiplinini gerekse de İdman takibini hiç bir zaman elinden bırakmayan, başta İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış nezdinde tüm İl Hakem Kurulu üyelerine de göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ederiz.

Camiamızın her daim yanında olan, ihtiyaçlarımıza hiç zaman duyarsız kalmayan değerli Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ‘e de tüm Hakem ve Gözlemcilerimiz adına teşekkürü bir borç biliriz.

2018-2019 sezonuna güzel bir açılış yaparak başladık ve bundan sonra ki süreçte de amacımız, İdmanlarda göstermiş olduğumuz başarıyı müsabakalarımıza yansıtmak olacaktır. Hakem ve Gözlemcilerimiz açısından Minimum hatayla geçmesini dilediğimiz bir sezon olmasını umuyor, tüm takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyoruz.” İfadelerini yer verdi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi