Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor,  hafta sonunda deplasmanda  oynayacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı.
Teknik  Patron Cahit Terzi nezaretinde yapılan antrenmanda geçen hafta Menemen Belediyespor’a şansız bir şekilde mağlup olan  futbolcuların  morallerinin   bozuk  gözlendi. Kırmızı-Lacivertli ekipte Menemen Belediyespor maçında sakatlanan Semih Karadeniz, Mustafa Öztürk ve  Hüseyin Yılmaz, dün yapılan çalışmaya katılmadılar.
Isınma  hareketleri ile başlayan antrenman  yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.
15 PUANINIMI  YEDİLER
Geçtiğimiz hafta sonunda oynadıkları Menemen Belediyespor maçını hakem hatalarından dolayı kaybettiklerini, bu sezon  hakemlerin  taraflı yönetim sonucu en az 15 puan kaybettiklerini belirten Terzi, yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Öncelikle  Menemen karşısında iyi bir mücadele örneği sergileyen oyuncularımızı kutluyorum. Bazen her şey sahada kazanılmıyor. Sezon başından bu yana en az 7 maçımızda hakem  hataları ön plana çıktı. Adeta  puanlarımız çalındı. Urfa ile oynadığımız ilk maçtan başlayan, Fethiye,  Kahramanmaraş Tuzla, Karagümrük ve en son  Menemen maçında  hakemler adeta bizi yaktı. Hakemin  barız hatalarından dolayı 10-15 arası puanımız çalındı.  Biz haksız yere 1 puan dahi almadık. Hepsini  çatır çatır oynayarak  hakkımızla, emeğimizle  aldık. Ancak   özellikle hakem hatalarından  dolayı bizim emeğimiz çalındı.  Hakemlerin yüzünden bu puanları kaybetmeseydik şimdi   Play-Off’un içinde olurduk.” Hakkımızı çalanlara  helal etmiyoruz”
Takımda sakat ve cezalı oyuncunun fazla olduğunu ifade eden Terzi, eldeki mevcut kadro ile en iyi şekilde  mücadele edeceklerini  ifade ederek şöyle konuştu,”  Takımda  3 tane sakat oyuncumuz, 2 tane cezalı oyuncumuz var. Ama  kadromuzda bunların yerini dolduracağımız oyuncular var. Oyuncularımızın hepsine  güveniyoruz. Çıkıp sahaya elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi