XX Müsabakanın büyük bir bölümünü önde götüren Halayspor Kulübü , son dakikalarda gerek  hakem hataları, gerekse rakibin   hakemlere yaptıkları gereksiz itirazlarla  oyunu  germeleri neticesinde Rize temsilcisine  mağlup oldu.
XX Büyük  çekişmeye sahne olan maçın  son saniyesinde bir penaltı  atışından yararlanamayan Halaysporlular, sahadan beraberlikle ayrılma fırsatını  kaçırdılar.

Hentbol Erkekler İkinci Ligin’de Zonguldak’ı temsil eden ve B grubunda  yer alan  Halay Spor Kulübü, sezonun 3’üncü maçında kendi  sahasında grup  lideri  Rize temsilcisi Gençlikspor’u konuk etti.
Site Spor salonunda oynanan maçı  Enes Er, Fak Emre Ünal hakem ikilisi yönetti. Sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği maça taraftarların  desteği ile   başlayan Halay Gençlikspor ilk yarıyı 18-15 galip kapattı.
KENDİ SAHAMIZDA  DEPLASMAN HAVASI YAŞADIK
 Müsabaka  boyunca Rize  Gençlikspor’lu  teknik heyet ve sporcular sürekli hakemlere itiraz ederek etki altına almaya çalıştı.  Tartışmalar nedeni ile zaman zaman müsabakaya kısa süreli ara verilmek zorunda kalındı. Rize temsilcisi  maç boyunca ilk kez son 10 dakikada 26-25 öne geçti.

Büyük çekişmeye sahne  olan maçın sonlarına doğru hakemin hatalı kararları ve  basit top kayıpları  nedeni ile  ataklardan boş dönen Halayspor kulübü  son saniyede bir penaltı atışı kaçırınca  müsabakayı 36-35 kaybetti.
HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi