TFF İkinci Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da yeni bir oluşum için başlatılan çalışmalarda somut adımlar  atılmaya başlandı.
Kulübün eski Başkanlarından Salih Demir’in öncülüğünde başlatılan  girişimler  sonuç vermeye başladı. Yeni yüzlerle kulübe katkı verecek  her kesimin  benimsediği bir yönetim kurulu oluşturulması için yapılan görüşmelerde isimler netleşmeye başladı.
 Kulübün eski yönetim kurulu üyesi Alaattin Kurnaz’ın ismi Başkan adayı olarak geçiyor. Yeni Başkan büyük bir olasılıkla  Kurnaz olacak. Yeni oluşumun hayata geçirilmesi için öncelikle kongre yapılması  planlanıyordu. Yönetim kurulu  kongre kararını aldı ve tarihi belirledi. Buna göre Zonguldak Kömürspor Kulübü Derneği 21 Haziran Pazartesi günü saat 17.00’de olağanüstü kongreye gidecek.Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılacak olan kongrenin  İlkinde çoğunluk sağlanamaması durumunda bir hafta sonra aynı yer ve saatte  ikincisi yapılacak. Kongre sonrası  Zonguldak Kömürspor’un yeni yönetimi belli olacak.Yeni sezonda  her şey eksisinden faklı olacak.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi