BAŞKAN POSBIYIK: EREĞLİ BELEDİYESPOR, KADIN FUTBOLUNUN KÖKLÜ BİR KULÜBÜDÜR
  Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, 12 Ocak Çarşamba günü oynanacak Kocaelispor Kadın Futbol Takımı ile maç öncesi kadın futbolcularla bir araya geldi. 

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor yarın saat 12.00’de Kocaelispor Kadın Futbol takımı ile karşı karşıya gelecek. 

Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık maç için Kocaeli’ye hareket etmeden önce kadın futbol takımı futbolcuları teknik heyet ve kadın futbol takımından sorumlu yönetim kurulu üyeleri ile Manzara Kafe’de bir araya geldi.

LİGİN KÖKLÜ TAKIMIYIZ

Altay maçı galibiyetinin ardından Kocaeli maçında da galibiyet beklediğini belirten Başkan Posbıyık şunları söyledi: “Kdz. Ereğli Belediyespor kadın futbol takımı serüveni 2004 yılındaki Şalvarspor - Alyazmalıspor gösteri maçı ile başladı ve bugünlere geldi. Kdz. Ereğli Belediespor ligin en köklü kulüplerinden bir tanesidir. 

ONLARCA MİLLİ SPORCU YETİŞTİRDİK 

Onlarca milli futbolcu yetiştirdik. Birçok kızımızın hayıtına dokunduk, kimi futbola devam ediyor, kimi öğretmen oldu. Biz bu yaptıklarımızla gurur duyuyoruz. Girdiğimiz her ortamda da kulübümüzün kadın futbolundaki öneminden bahsedilmesi bana gurur veriyor. Takımımızı önemsiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde sevgiyle saygıyla mücadele etmenizi istiyorum. Geçen haftaki Altay maçının ardından yarın oynanacak Kocaeli maçından da galibiyet bekliyorum. Hepinize başarılar diliyorum”

DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Teknik Direktör Faruk Varlık da Başkan Posbıyık başta olmak üzere kadın futbol takımından sorumlu yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek “Bu sene arkamızda her zamankinden büyük bir destek hissediyoruz” dedi.

Kahvaltıya Kulüp Genel Sekreteri Satılmış Yiğit, Kadın Futbol Takımı Sorumlusu As Başkan Sertan Kuzu, Kadın futbol takımı sorumlusu yönetim kurulu üyeleri Kerim Sağlam, Muhammet Ali Ateş, Recep Köksal katıldı.

Editör: Haber Merkezi