Kilimli Belediyespor'da hedefler büyük

Kilimli Belediyespor antrenörü Serkan Bankoğlu, "Kilimli her zaman hedefe oynayan bir takımdır ve bizde Hedefe oynayan bir takım yaratacağız" dedi.
Deplasmanlı Bölgesel Lig 5. Bölge 3. Grupta mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına tecrübeli antrenör Serkan Bankoğlu nezaretinde  devam ediyor
Sarı siyahlı ekip pazar günü akşam çift kale maç yaparak hazırlıklarını sürdürürken, Başkanı Musa Bahadır ve kulüp yöneticileri idmanı birlikte izlediler.

LİGE HAZIR HALE GELECEĞİZ
Kilimli Belediyespor Antrenörü Serkan Bankoğlu yaptığı açıklamada, "Ligin başlamasına az bir süre kaldı ve hazırlıklarımız devam ediyor. İyi çalışıyoruz ve maça kadar hazır hale gelmeye çalışacağız"dedi.

TRANSFERLERİMİZ DEVAM EDECEK
Transferlerin devam edeceğini belirten antrenör Serkan Bankoğlu, "Transferlerimiz devam ediyor baktığımız oyuncular oluyor anlaştığımız oyuncular da oluyor. bu ayın 17'si ne kadar transfer sezonu devam edecek"şeklinde konuştu. Tecrübeli teknik adam Serkan Bankoğlu, "Kilimli Belediyespor her zaman hedefe oynayan bir takımdır ve inşallah Biz de hedefe oynayan bir takım yaratacağız" ifadesini kullandı
(Haber-Ercan Aygün)

Editör: Haber Merkezi