TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un Teknik Patronu Cafer Aydın, dün akşam Zonguldak’a gelerek çalışmalarına başladı. Kulüp Başkan M. Salih Demir ve Zonguldak Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ile bir araya gelen Cafer Aydın, Transfer başta olmak üzere çeşitli konuları masaya yatırdı.
Takımın izleyeceği transfer politikası hakkında konuşan Cafer Aydın, beğenilen, izlerken zevk veren bir ekip oluşturacaklarını belirtti. Zonguldak Kömürspor’un asla hedefsiz olmayacağını anlatan Aydın, şehirden destek istedi.
BAYRAMDAN ÖNCE TRANSFERİ BİTİRMEK İSTİYORUZ

Yeni Adım Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Cafer Aydın, öncelikle transfer çalışmalarına değinerek şunları söyledi” Ben geçen hafta içi gelip yönetimle anlaştıktan sonra tekrar memlekete dönmek zorunda kalmıştım.
Dün akşam itibari ile tekrar Zonguldak’a geldim. Transfer çalışmalarına başladık. Bünyemize katabileceğimiz oyuncuları Hakan Başkan ile görüştük. Bayramdan önce belli bir aşama kaydedip, Bayramdan sonra transferi bitirmek ve çalışmalara başlamak istiyoruz. Futbolcular çok afaki rakamlar istiyor. Piyasa çok yüksek. Bizim bütçemize uygun takıma katkı verecek oyuncaları kadromuza kaltak için çalışıyoruz. Bu konuda kamuoyundan biraz anlayış ve sabır bekliyoruz. İnşallah Zonguldak şehrinin gurur duyacağı lige renk katacak bir takım oluşturacağız.”
PLAY-OFF’U ZORLAYACAĞIZ

Dün çekilen grubu derlendiren Cafer Aydın, hedeflerinin Play-Off olduğunu belirterek şunları söyledi” Öncelikle güzel bir gruba düştüğümüzü söyleyebilirim. Tabi hedefsiz kişi veya takımlar olmaz. Bizimde bir hedefimiz var. Hedefimiz Play-Off’un içine girebilmek. Kuracağımız takım ve ligde alacağımız sonuçlar bizim hedefimizi belirleyecek. Lige iyi bir giriş yapıp iyi bir hava yakalarsak şehrimizin ve seyircimizin desteğini arkamıza alırsak daha büyük hedefler koyabiliriz. Tabi hedefleri yavaş yavaş büyütmek lazım. Öncelikle güzel bir takım kurmamız gerekiyor. Lige iyi başlarsak devamı gelir. Şunu söyleyebilirim maça gelip bizi destekleyecek olan taraftarlar özellikle iç sahada futbol olarak takımdan memnun olacak. Takımı izlemekten zevk alacak. Ben skora takılı kalan bir hoca değilim, Öncelikle oyucucularımdan futbolun gereğini yerime getirmelerini bekliyorum.Futbolcularıma bunu aşılarsak gerisi zaten kendiliğinden gelir. Önceliğimiz futbol oynamak olacak.”

İYİ BİR EKİP KURACAĞIZ
İyi oyuncular transfer etmek istediğini, ancak transfer Piyasası’nın çok yüksek olduğunu ifade eden Cafer Aydın, bütçeye uygun kaliteli oyuncular alacaklarını belirterek şu bilgilere yer verdi” İyi oyuncularla görüşüyoruz. Ama dediğim gibi futbolcular çok para istiyor. Bizim bir bütçemiz var. Bu bütçeye göre takım kurum iyi işler yapmayı amaçlıyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi