Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri  Federasyonu’nun girişimleri sonrası, Zonguldak Valiliği, İl Özel İdaresi destekleri ile amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapılmaya devam ediliyor.

 Geçtiğimiz hafta Süper amatör küme ve birinci küme takımlarına yapılan yardımların ardından bu hafta  ise İkinci amatör küme ve alt yapı kategorilerinde faaliyet gösteren kulüplere  malzemeleri dağıtıldı.

 Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü sporcu fabrikasında yapılan malzeme teslim İl Müdürü Hakan Yüksel, ASKF Başkanı Kemal Demir ve  yönetim kurulu üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna ve  kulüp temsilcileri katıldı.

 ASKF İle işbirliği yaparak organize bir şekilde çalışarak Amatör sporu iyi yerlere getirmek için gayret gösterdiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü  Hakan Yüksel,desteklerin süreceğini belirtti.

Öncelikle  yarın kutlanılacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı  kutladığını belirten ASKF Başkanı Kemal Demir, amatör sporu daha iyi yerlere getirmek için çalıştıklarını ifade etti

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi