Bölgesel Kadınlar Voleybol 2. Lige yükselme ilk kademe grup maçları Zonguldak'ta yapıldı. 5 takımın katıldığı müsabakalarda oynadığı 4 maçı da kazanan Çaydirmeni Belediyespor, grup lideri olarak finale yükseldi. Final müsabakaları 21-23 Haziran tarihleri arasında Bolu’da gerçekleşecek. Çaydeğirmeni Belediyespor, Bolu grubunda Düzce Gençlikspor, Kocaeli İzmitspor, Sakarya Gelişimspor takımları ile mücadele edecek. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda grubu birinci sırada tamamlayacak olan takım Kadınlar Voleybol 2. Ligine yükselecek. 
Çaydirmeni Beldesinin daima başarısı işlerde anıldığını belirten Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Bolu ilinde yapışacak final maçlarında oyuncularını yalnız bırakmayacak. Takıma güvenliğini belirten Gebeş, ikinci lige yükselerek Zonguldak'a kupa ile döneceklerine inandığını ifade etti. 
ÇAYDEĞİRMENİ DEMEK BAŞARI DEMEK
Oyuncularına güvendiğini belirten Satılmış Gebeş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi”
Grup maçları boyunca çok heyecanlı anlar yaşadık. Bize bu heyecanı yaşatan sporcu kardeşlerimize, antrenörlerimize ve bu takımın ortaya çıkmasında katkısı olan Orhan Yazıcı kardeşimize teşekkür ediyoruz. Çaydeğirmeni her yerde var olmalı. Her yerde anından övgü ile söz ettirmeli. Bu anlamda salon sporlarında ilk defa katıldığımız müsabakalarda birçok köklü kulübü geride bırakarak gruptan lider olarak yenilgisiz olarak çıkmak bizleri çok mutlu etti.Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.İnşallah grup maçlarında da başarılı olarak ikinci lige yükseleceğiz. Biz ilimiz adına, beldemiz adına her zaman üzerimize düşen görevi yaptık.bu şampiyonluk Beldemize hayırlı olsun. Sözle değil icraatla buradayız. İcraatın içindeyiz. Çaydeğirmeni değince akla başarı gelir. Camiaya hayırlı olsun.
İnşallah Bolu’da yapılacak olan grup maçlarında da başarılı olarak İkinci Lige yükselmek ve Beldemizin adını Türkiye genelinde duyurmak istiyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi