Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor’un Antalya’da yaptığı ikinci etap kamp çalışmaları başladı.  Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde   dün akşam yapılan ilk çalışmaya tüm futbolcular katıldı.
Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yaptığı açıklamada kamp çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.  Transfer çalışmalarına değinen Caner, Genel Kaptan Hakan Hürfikir nezaretinde  yürütülen çalışmaların kısa zaman içinde sonuçlanmasını beklediklerini ifade etti.
Kamp  çalışmalarının güzel bir ortamda başladığını belirten Caner şunları söyledi;” Kampımız başladı. İnşallah istediğimiz gibi ve arzuladığımız gibi geçer. Sakatsızlık ile huzurlu bir şekilde ikinci yarıya başlayacak gücü depolayarak güzel bir kamp dönemi geçiririz.” 
 TRANSFER KONUSUNDA GEREKEN YAPILACAKTIR
  Transferden sorumlu Genel Kaptan Hakan Hürfikir’in gerekli çalışmayı yaptığını anlatan Caner, sözlerini  şöyle sürdürdü; ”Transfer işinden sorumlu arkadaşımız genel kaptan. Hakan arkadaşımız kendisi çalışmalar yapıyor. Okan’ın yerine veya sağ açık olsun teknik heyetin istediği noktalara transfer yapmak için gerekli çalışmaları yapıyorlar. Bunlar nihayete erince inşallah basına hemen duyuracağız. Yeter ki en iyisini bulmaya çalışalım. “
İKİNCİ YARI ZOR GEÇECEK
Sezonun ikinci yarısının daha zor geçeceğini belirten Caner, ”İkinci yarı zor geçecek.İmkânı olan kulüpler takviyeler yapacaklar. Nakit sıkıntısı olmayan, maddi sıkıntısı olmayanlar kadrolarını güçlendirecekler. Eksik olan yerleri tamamlayacaklar. Ama zor bir ikinci yarı olacak. Tabii bunu tamamlarken çok da kaliteli ikinci yarı için oyuncu bulmak zor. Devre arası bunun sıkıntısı yaşanıyor. Çünkü herkesin bir kulübü var. Yani bulunan adamlar çok kaliteli, çok üstün bir adam olacağını zannetmiyorum. Ama herkes açık olan bir kısmını bir şekilde kapatacak. Daha çekişmeli geçecek. Onun için biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız. “
AYRILMAK İSTEYEN YOK
Kulüpten ayrılmak isteyen oyuncunun olmadığını anlatan Caner, bu konuda şunları söyledi:
“ Şu an da kulüpten ayrılmak için bir futbolcunun bana gelen talebi yok. Olursa bakacağız ve değerlendireceğiz. Ama biz kimseyi gönderme yanlısı değiliz. Her zaman söylüyoruz Ama kulüpten gitmeyi kafasına koymuşsa, kararlıysa bunu da görüşür, konuşur, değerlendiririz. 
OKAN’DAN GELEN ÜCRET FUTBOLCULARA  DAĞITILDI

Okan Eken’den gelen bonservis ücreti ile   kadroda yer alan futbolcuların alacaklarını dağıttıklarını belirten Caner, takımın son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu, “Mevcut futbolcunun içeride bir takım alacakları var. Onların bir kısmını  ödeme yapıyoruz. Ayrıca  yapacağımız transferlere ayırmayı planlıyoruz. Genel Kaptan arkadaşımız bunun çalışmasını yapmıştır. Ona göre bakalım adımlarımızı atacağız.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi