Akhisar, Pendik ve Uşak maçları hedefimizi belirleyecek

TFF İkinci Lig Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da Pazar günü oynanacak olan Akhisar maçı hazırlıkları devam ediyor.
Bakında olduğu için yaklaşık bir-buçuk yıldır stadyumu kullanamayan futbolcular dünkü antrenmanı zemini yenilenen Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda yaptılar.
Teknik Patron Cafer Aydın nezaretinde yaklaşık 2 saat süren çalışmada futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.
Hafta sonunda kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Akhisar maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Teknik Patron Cafer Aydın şu ifadelere yer verdi” yaptığımız transferlerle 2 aydır çalışarak iyi bir takım olduk. Eksiklerimiz var mı, tabiki de var. Ancak bunu da lige başladığımız zaman her oynanan maç bizim maç kondisyonumuzu hem de tempomuzu artıracaktır. Eksiklerimizi zaman içinde gidereceğiz. Ligin ilk haftasında seyircimizin önünde Akhisarspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz 1.Lig’den düşen güçlü bir ekip. Bu maçı alın sezona 3 puanla başladığımız taktirde, ardından deplasmanda çok önemli bir maç olan Pendikspor ile karşılaşacağız. Pendik’ten de çok iyi bir sonuçla geldiğimiz taktirde, 3. hafta maçında kendi sahamızda oynayacağımız Uşakspor maçı bizim ilk devrede ki hedeflerimizi belirleyecek diye düşünüyorum’’
GENÇ BİR EKİP KURDUK
Bu sezon genç bir ekip kurduklarını belirten Aydın,” Takımımız yeni ve genç. Her şeyden önce kendi oyunumuzu içerideki maçlarda rakibe kabullendirip, maçın temposunu kendimiz belirleyen istediğimiz zaman yükselten istediğimiz zaman düşüren bir takım olma yolunda çalışıyoruz. Özellikle maçın 1’nci dakikasından 90’ncı dakikasına kadar bizim istediğimiz şekilde oynanmasını sağlayacak bir ekip olmak istiyoruz. Bu ortamı sağladığımız taktirde de takımın gerçek gücünü şehir ve taraftarlarımızda net olarak görecek. İyi bir takım olacağız”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi