Zonguldak Kömürspor’un file çekçileri Sinan Ören, Egemen ve  Onur, deneyimli kaleci antrenörü Ümit Yavuz nezaretinde  sıkı şekilde  çalışıyorlar.
Kaleci Sinan ‘ın sakatlanması üzerine 2 haftadır  eldivenleri devralan genç kaleci Egemen, görevini  en işi şekilde yaparak gelecek için ümit verdi.
Zonguldak Kömürspor geldiği günden bu yana ilk kez konuşan  kaleci antrenörü  Ümit Yavuz, şunları söyleri,” 4 aydır Zonguldak Kömürspor’da görev yapıyorum. Güzel bir ortam var. Ben kaleciler açısından konuşmak istiyorum. Sinan Ören gibi çok tecrübeli bir kalecimiz var. Takıma çok büyük katkısı var. Sinan’ın arkasında  Egemen ile Onur gibi iki genç  yeteneğimiz var. Bence Zonguldak Kömürspor’a gelecekte uzun yıllar hizmet edecek 2 kalecisi hazır. Sinan’ın arkasında fırsat buldukça bu fırsatları iyi değerlendireceklerine inanıyoruz. Öncelikle Egemen bu fırsatı yakaladı. 2  maçtan o oynuyor. Sinan’ın yokluğunda sorumluluk  aldı. Bana göre iyi oynadı. Diğer kalecimiz Onur’da çok iyi çalışıyor. İnşallah Onur’a da   şans gelecek. Ben iki genç kalecimizle konuşuyorum. Önlerinde Sinan gibi  çok tecrübeli bir ağabeyleri var. Ondan çok şey öğrenmeleri için bir fırsat var. Bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Bence Egemen ve  Onur, Zonguldak Kömürspor’un formasını  en iyi şekilde  taşıyacaklardır. Kalite ve performans olarak  hazır durumdalar . Barış Şeref hocamızda bize inanılmaz destek veriyor. Kendisi ile sürekli bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Özgünce görevimizi  yapmaya fırsat tanıyor. Ona da çok teşekkür ediyoruz. Çok iyi bir ekip olduğumuza inanıyorum. Çalışmalarımız  şıkı şekilde devam ediyor. Zonguldak Kömürspor  kalesi  ilerisi için emin ellerde diyebiliriz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi