Zonguldak Kömürspor’un yeni transferi  Haluk Türkeri, İnegöl maçında 10 numaralı forması ile  takımdaki ilk resmi maçında yerini aldı.

90 dakika boyunca  oyunda kalan Haluk, pek  topla buluşup net pozisyona giremese de  sergilediği performans, rakibe baskı yapıp takım arkadaşlarını motive edici  hareketleri ile  fayda sağladı. Maçın son bölümlerinde  bir pozisyona giren Haluk’un vuruşunda  top az farkla üstten auta gitti. Haluk Türkeri, ilk maçta sergilediği performans ile  ileriki maçlarda  takıma katkı sağlayacağının sinyallerinin verdi.

Müsabaka sonrası duygularını dile getiren tecrübeli futbolcu Haluk, Galibiyetle başlamak çok önemliydi. Bu maçı kazandık ve  istediğimiz 3 puanı aldık. Önümüzdeki Niğde maçı var. Peş peşe puanlar toplayarak alt sıralardan hızla uzaklaşmak istiyorum. Benim işin gol atmak . Bir haftadır takımla çalışıyorum.   Bu maç olmadı ama ileriki maçlarda inşallah gollerini atmaya başlayacağım. Tabi gol atmak güzel ama  kim atarsa  atsın sonuçta kazanmak daha güzel. Kazandığımız için mutluyuz. İnşallah kazanırken bende gollerimle katkı vereceğim. Dediğim gibi  golü kim atarsa atsın yeter ki kazanalım. Önümüzdeki  hafta Niğde deplasmanından da puanla dönmek için  elimizden geleni yapacağız”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi