Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Devrek Belediyespor, pandemi sonrası yeniden başlaması hedeflenen yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Eski Zonguldakspor’lu Savaş Demiral ‘in antrenörlüğünü yaptığı Kırmızı-Beyazlı ekip, yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlıyor. Zonguldak Kömürspor’un Çarşamba günü  İnegölspor ile oynadığı maçı izleyen Savaş Demiral ( Büyük Savaş) müsabaka sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

HEDEFİ  OYMAYAN YERE GELMEM

Pandemi nedeni ile bir türlü başlayamayan müsabakaların bir ön önce start almasını beklediklerini söyleyen  Savaş Demiral, Devrek’e şampiyonluk yaşamaya geldiğini belirterek şunları söyledi”  Hedefimiz şampiyonluk. Ben zaten hedefi olmayan yerde olmam.  Pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar inşallah bir an önce geçen ve lig başlar. Bu bölgede insanlarımız futbolu çok seviyor. Hedefi yakalamak için buraya geldik.Futbol adına iyi şeyler yapmayı hedefliyoruz”

FUTBOL İYİ OLMASADA 3 PUAN ÖNEMLİ

Geçmişte formasını giydiği Zonguldak Kümürspor’uda yorumlayan Savaş Demiral, İnegöl maçında alınan galibiyetin önemli olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle  devam etti.”  Zonguldakspor’da çok güzel yıllarımız geçti. Bugün eski günlerimiz gözümüzün önüne geldi. Tabi aradan  geçen yıllarda çok şey değişmiş.Takım şu an ikinci ligde. İnegölspor ile oynanan  maçı izledim. İyi bir futbol  olmamasına   rağmen  alınan 3  puan çok önemli. Altlardan kurtulma yolunda rakibi olan ve 6 puanlık maç olarak bakılan müsabakayı kazanan futbolcuları kutluyorum. Zonguldakspor’un önünün açık olmasını diliyorum. İnşallah kümede kalır. Eski  güzel günlere geri döner. Ben bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi