Yıllarca Zonguldak’ta memleketinin takımı Zonguldakspor’u destekleyen taraftarlardan bazıları ekmeğinin peşine giderek  başka illere yerleşmek  zorunda kalıyorlar.

Her ne kadar  gurbette yaşasalar da memleket aşkı  bitmeyen Zonguldakspor sevdalıları, bir çatı altında toplanarak desteklerini vermeye devam ediyor. Zonguldaklıların yoğun olarak yaşadı İstanbul’da 10 yıl önce kurulan İstanbul Zonguldaksporlular Derneği, imkanları  ölçüsünde takıma ve taraftarlara destek olmaya  devam ediyor.

İstanbul Zonguldaksporlular Derneği Başkanı Koray Atalı, 2’nci Başkan Kanat Tan ve Hakan Kıyak başta olmak üzere Zonguldakspor sevdalılarından ulaşan yönetim kurulu, yaptıkları  etkinliklerle  taraftarlara destek oluyor.

Özellikle İstanbul’da oynanan maçlarda kontenjan arttırma, taraftarlara deplasmana gitmek için araç yardımı başta olmak üzere çeşitli  etkinlikler yapan İstanbul Zonguldaksporlular Derneği’nden bir destek daha geldi.

Dernek Başkanı Koral Atalı, 2. Başkan Kanat Tan ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerinden talep edilen  davulları  temin ederek  taraftarlara teslim etti.

Zonguldakspor pankartı altında birleşen taraftarlar grupları  davulu teslim aldı.

Kırmızı-Lacivertli taraftarlar İstanbul Zonguldaksporlular Derneği’nin  kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Dernek Başkanı Koral Atalı ve yönetim kurulu üyeleri, daha güçlü bir sesle tek çatı adlında Zonguldak Kömürspor’u desteklememek için önümüzdeki  günlerde yeni  çalışmalarının olacağını belirtti.

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi