TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına Fener sahasında yaptığı çalışma ile devam ediyor.
Teknik patron Cafer Aydın nezaretinde yapılan  antrenmanlarla futbolcular artık son hazırlıklarını tamamlıyorlar.
Sezonun başlamasına az bir zaman kaldığını belirten teknik patron Cafer Aydın, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “3 etaplı bir çalışma programı oldu. İlk etabı burada yaptık. O dönemi biraz daha tavsiye edilen futbolcuları denemeye ve göremeye ayırdık. Verimli geçti ve 1-2 futbolcuyu bünyemize katabildik. İkinci etap Çaycuma’da yapıldı. Çaycuma’da da fiziksel olarak yüklemeyi yaptık. Orada da çalışmalarımız da güzel geçti. En son olarak Kızılcahamam’da kamp yaptık. Orayı da maç olarak değerlendirdik. Daha çok teknik-taktik ve oyun kurgusu antrenmanları ile bitirdik.”.
HAZIRLIK MAÇLARINA AĞIRLIK VERDİK

Kızılcahamam kampında  hazırlık maçlarına ağırlık verdiklerini belirten Aydın,” Hazırlık maçlarında dönem dönem güzel işler oldu. İlk iki maçta istediğimiz oyunu sergileyemedik ama sonraki maçlarda hem oyun olarak hem de oyun mantalitesi olarak bayağı yol kat ettik. Son kampta verimli geçti. Bu hafta itibariyle ligin ilk maçına odaklandık. Pandemi nedeniyle seyirci alınmadığı için taraftarında açlığı var. Takımı görmek istiyorlar. İyi bir seyirci önünde oynayacağımı düşünüyorum. İnşallah yanılmam ve maçta iyi bir seyirci potansiyeli olur. Seyircimiz arkamızda olduğu zaman rakiplerimiz buraya tedirgin olarak geleceklerinden çok güzel maçlar olacak. “
YENİLERE ZAMAN GEREK
Takıma sonradan katılan bazı oyuncularını tam olarak hazır olmaları için zamana gerek duyduklarını belirten Cafer Aydın, sözlerine şöyle devam etti” Takıma sonradan gelen oyuncuların biraz zamana ihtiyacı var. Çünkü biz iki etabı yoğun geçirdik. Yeni gelen arkadaşlarımızda antrenman eksikliği var. Onlarda 15-20 gün içerisinde takımla aynı seviyeye gelecek. Diğerlerine tek antrenman yaptırıyorken onlara çift antrenman yaptırıyoruz. Bu süreci de bu şekilde atlatacağız” dedi.
ORTA  SAHAYA BİR OYUNCU GEREKEBİLİR
Takıma son alarak bir stoper ve bir santrafor katıldığını belirten Cafer Aydın, merkez orta sahaya 8 numara bir oyuncu düşündüğünü ifade ederek  sözlerini şöyle tamamladı,” “Bir tane merkez orta sahaya transfer yapılması gerekiyor. Zaman daraldığı için, maliyeti düşük, kulübü ile sıkıntı yaşamış, ne olduğuna bildiğimiz, inandığımız bir oyuncu daha katabiliriz” dedi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi