Türkiye İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da ikinci etap kamp çalışmaları  yeniden başlıyor.Yaklaşık 10 gündür Bakacakkadı’da kamp yapan Zonguldak Kömürspor’lu futbolculara  ilk etap çalışmalarının ardından bir gün izin verilmişti.Bir günlük iznin ardından ikinci etap kamp çalışmaları bugün başlıyor.Yine Bakacakkadı 100’üncü yıl tesislerinde  yapılacak olan ikinci etap kamp çalışmaları yaklaşık  2 hafta sürecek.

 KADRO 27’DEN  11’E DÜŞTÜ

İlk etap kamp çalışmalarını denenmeye gelen ve alt yapıdan alınan oyuncularla birlikte 27 kişilik kadro ile yapan Zonguldak Kömürspor’da  bu saya 11’e düştü. Teknik Patron Serkan Afacan, ilk etap çalışmaları sonrasında denenmeye gelen çoğu futbolcuyu  geri gönderdi. İkinci etap çalışmaları 11 kişilik kadro ile başlayacak. Yapılacak olan transferlerle bu  sayı 24’ü bulacak

 ALT YAPIDAN  YİĞİT İKİNCİ ETAP KAMPINDA

 İlk etap kamp çalışmalarına alt yapıdan dahil edilen 8 futbolcudan biri   teknik ekibin gözüne  girdi. U16-17 takımlarında forma giyen 8 oyuncu Teknik Patron  Serkan Afacan  tarafından alt yapı hocalarının raporu doğrultusunda kamp kadrosuna dahil edilmişti. Bu futbolculardan 2003 doğumlu santrafor  Yiğit Karaman, ikinci etap kamp kadrosuna da dahil edildi. Diğer oyuncular ise alt yapı takımları ile devam edecekler. İlk etap kamp çalışmalarında başarılı bir  performans gösteren Yiğit Karaman ise aynı başarıyı ikinci etap kamp çalışmalarında da gösterirse profesyonel olarak sözleşme imzalanacak. 

İŞTE ELİMİZDE KALAN OYUNCULAR

Kırmızı-Lacivertli ekipte geçin seneki  kadrodan kaleciler Sinan Ören, Mustafa Söylemez, Egemen Yaylı ile futbolcular  Cömert Kandemir, Ege Ömür, Tezcan Gökmen ve Kaptan Kaan Akgün kalırken , dış transferde Keçörengücüspor’dan Hakan Çevik, Fethiyespor’dan Yiğit Gökoğlan ile Ramazan Işık  takımakatıldı.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi