Zonguldaklı judocular çalışmalarını sıkı şekilde sürdürüyor. Judo Teknik Direktörü Metin Aydoğan ve  Antrenör Metin Sönmez nezaretinde  yapılan  antrenmanlara katılımın yoğun olduğu gözlendi.
 Yeni yapılan sporcu fabrikası  içinde bulunan salonun hizmete geçmesi ile birlikte  daha rahat bir ortamda  çalışma imkanı bulan  minikler iyi bir sporcu olma yolunda ilerliyorlar.
Judo Teknik Direktörü Metin Aydoğan, sporcuları ile  yakından ilgilenerek gelişmelerine büyük katkı veriyor.
 Çalışmaları hakkında bilgi veren Judo Teknik Direktörü Metin Aydoğan, kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek şunları söyledi,” Çalışmalarımız  haftanın 5 günü hizmete yeni giren Judo salonunda  devam ediyor. Öncelikle bu tesisleri şehrimizde kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Judo sporuna  talep her geçen gün artıyor. Minik, Yıldız , Ümit, Genç ve büyükler  kategorilerinde haftanın 5 günü çalışmalarımız  antrenör arkadaşlarımızın nezaretinde devam ediyor. Kapımız Judo sporuna ilgi duyan ve yapmak isteyen herkese açıktır.Normal  antrenmanlarımız devam ederken, bir yandan da hafta sonunda yapılacak olar Liseler arası Türkiye şampiyonasına  hazırlanıyoruz. Bu müsabakalarda  sporcularımızdan her zaman olduğu gibi derece bekliyoruz.Minik-Yıldız kategorilerinde  geçmişte olduğu gibi  iyi sonuçlar alarak Milli takıma oyuncu yetiştirmeyi hedefliyoruz. Judo sporunda  Türkiye’de söz sahibi olmak için çalışıyor. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz”
HABER: ERCAN  AYGÜN

Editör: Haber Merkezi