TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam ediyor.

        Teknik Patron Cahit Terzi nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda yapılan antrenmanda futbolcuların hırslı  oldukları gözlendi. Hafta sonunda Darıca ile zor bir maç oynayacaklarını belirten takım kaptanı Mert Caymaz, iyi motive olmaları halinde bu zorlu müsabakadan puanla döneceklerine inandığını belirterek şöyle konuştu:

          ”İki hafta önce oynadığımız Konya Anadolu Selçuk maçına iyi motive olamadık. Ancak geçen hafta oynadığımız Konya maçına  iyi motive olduk. İyi hazırlandık ve  güzel bir galibiyet alarak gücümüzü gösterdik.İyi motive olduğumuz  zaman kazanamayacağımız maç, yenemeyeceğimiz rakip yok. Bizim takım motive olduğu zaman iyi bir takım.  Hocalarımız ve takım kaptanı olarak biz arkadaşlarımızı elimizden geldiğince motive  etmeye çalışıyoruz. Ama maddi anlamda sıkıntı olduğu için  motive olmaları biraz zor oluyor. Biz  motive olmada büyük sıkıntılar yaşıyoruz.  Nerde ise ilk yarının ortalarına geldik. Maddi sıkıntılar devam ediyor.İnşallah buna bir çare bulunur. Çare bulunursa iyi motive olup başarılı oluruz. Oyuncu arkadaşlarımızın kafalarının rahatlaması lazım. Onun için  bir an önce  sıkıntıların çözülmesini bekliyoruz. Hafta sonunda  deplasmanda Darıca ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Onlarda alt sıralardan kurtulmak istiyorlar. Bir çıkış arıyorlar. Bizde  üst sıralara tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. Biz deplasmandan  puanla dönmek için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz”Dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi