TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sezonun ikinci yarısına Çaycuma ilçesinde yaptığı kamp çalışması ile devam ediyor. Pazartesi günü başlayan kamp’ta ilk 1 haftalık bölüm geride kalırken, futbolcular form tutuyor.

Teknik Patron Barış Şeref nezaretinde Çaycuma ilçe stadyumunda yapılan  antrenmanlarda futbolcuların hırslı olmaları teknik ekibi  memnun ediyor.

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Barış Şeref,  eldeki imkanlarla en iyisini yapmayı çalıştıklarını belirterek şunları söyledi”, Kamp çalışmamız  çok iyi gidiyor. Müsabakaların başlamasına daha 10 gün var. Bu zaman zarfında hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Elimizde var olan futbolcu kardeşlerimizle  en iyisini yapmaya çalışacağız. Takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onlar için de bizim içinde hayırlısı olsun. ‘Kalan Sağlar bizimden’ derler ya.  İşte bizde de aynı durum mevcut. Bizde bu mantıkla birlikte  hareket edip en iyisini yapmaya  çalışıyoruz. Yönetim  kurulumuz ayrılanların yerine transfer yapmak için  girişimlerini sürdürüyor. Ama dönüp dolaşıp aynı şeyleri  dillendiriyoruz. Ben o yüzden aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum. Çünkü içinde bulunduğumuz olumsuzlukları  herkes biliyor. Benim amacım buradaki var olan yetenekleri, var olan geçlere, var olun futbolcularımızla birlikte en iyisini yapmaktır.Bende bütün  gücüm ve bilgi birikimimle bunun için çalışıyorum.” Diye konuştu

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi