Deplasmanlı Bölgesel Lig 10’uncu grupta mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor, hafta sonunda oynadığı   müsabakada  Devrek Belediyespor’u 3-1 yenerek üç puanın sahibi oldu.
Grupta  zirvede yer alan  Hendekspor-Alemdağ müsabakasının berabere bitmesi  sonrasında  lider ile arasındaki puan farkını 6’ya indiren Kdz.Ereğli Belediyespor, gözünü zirveye dikti.
 Lider ile aralarında    kapanmayacak fark olmadığını belirten Kdz.Ereğli Belediyespor antrenörü Ufuk İskender yaptığı açıklamada şunları söyledi;” İyi çalışıyor ve bunun karşılığını alıyoruz.Yeni transferlerimizin kısa sürede uyum sorununu aşmasına takımdaşlık ruhu da eklenince bir engeli daha aştık.Takımımız 3 gün izinli, Perşembe günü kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk gün söyledim, bugün de söylüyorum, yarın da söyleyeceğim.Bu güzide ilçeyi 3.lige taşımak için sonuna kadar mücadele edeceğiz.Bu süreçte yanımızda olan cefakar taraftarlarımız, fedakar yönetim kurulumuz ve Kdz.Ereğli halkına müteşekkirim.” İfadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi