Zonguldak Kömürspor’da 6 sezon başarı ile forma giyen, takım kaptanlığını yapan ve bu zaman içinde iki tane şampiyonluk kupası  kaldıran Mert Caymaz, takımdan ayrılıyor.Geçtiğimiz hafta  oynanan  Sivas Belediyespor  maçı  sonrası ayrılacağını açıklayan Mert Caymaz’a takım arkadaşları  bir veda  partisi düzenledi. Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetim kurulu üyeleri, Teknik Patron Cahit Terzi ve yardımcıları, futbolcular, taraftarlar ve  tanıdıklarını katıldığı veda yemekte duygulu anlar yaşandı.

Hoş sohbetlerin edildiği yemek sırasında Kaptan, özel olarak hazırlanan pastayı keserek, arkadaşlarına ikram etti.Mert’in Zonguldak Kömürspor forması ile çıktığı maçlarda yaşadığı  özel anlardan oluşan slayt gösterisi sunuldu. Zonguldak Kömürspor’un kalbinde ayrı bir yeri olacağını belirten Mert Caymaz, her zaman destek olacağını söyledi. Acısıyla, tatlısıyla  6 sene  Zonguldak Kömürspor’a hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Mert Caymaz, bu süre zarfında emeği geçen herkese  teşekkür etti.

Kulüp Başkan Süleyman Caner’de Mert’e bundan sonraki yaşantısında başarılar dileyerek  kapılarının  kaptana her zaman açık olduğunu ifade etti.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi