İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı-Lacivertli ekip geçtiğimiz sezon Karagümrük’te oynayan 1988 doğumlu sağ kanat oyuncusu Halil Uysal ile ilgileniyor.

Dün Zonguldak’a gelen  tecrübeli futbolcu Halil Uysal, akşam saatlerinde  Genel Kaptan  Hakan Hürfikir ile masaya oturdu. Yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği  ve transferin hafta sonuna kadar  netlik  kazanacağı belirtildi.

HALİL UYSAL KİMDİR?

1988 Adapazarı doğumlu olan  Halil Uysal, futbola amatör küme takımlarından Harmanlıspor’da başladı.2006 yılında Malatyaspor’a transfer olarak profesyonel oldu.

Sırası ile Afyon Karahisar, Torbalıspor,Turgutluspor, Balıkesir Baltok, Bingölspor,  ve son 8 sezondur’da Karagümrük’te forma giyiyordu.

TFF Üçüncü Lig’de 151 maç 24 gol,  TFF ikinci lig 144 maç 12 gol ortalaması ile oynayan Halil Uysal büyük bir aksilik olmazsa  yeni sezonda Zonguldakspor formasını giyecek.

 ZONGULDAKSPOR’A GOL ATTI

Geçtiğimiz sezon Karagümrük’ün kaptanlığını yapan Halil Uysal, 28 Ocak 2018 tarihinde  İstanbul’da oynanan  ve 1-0 sonuçlanan Karagümrük-Zonguldak Kömürspor maçında  takımının tek golünü atmıştı.

 GENÇ BİR KALECİ ALINACAK

Kaleciler Sinan Ören ve Mustafa Söylemez ile yeniden anlaşan Zonguldakspor yönetimi. Ahmet Üçgün ile karşılıklı olarak anlayarak yollarını ayırmıştı. Üçüncü bir kaleci arayışlarını sürdüren Zonguldakspor yönetimi Sinan ve Mustafa’nın yanına  üçüncü kaleci olarak genç bir isim almak için  görüşmelerini sürdürüyor.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi