TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonu oynayacağı Karacabey maçı hazırlıklarına başladı.
Pazar günü oynanan ve 3-1 galibiyet ile sonuçlanan Zonguldak Kömürspor’lu futbolculara 1 gün izin verilmişti.
Pazartesi gününü dinlenerek geçiren Kırmızı-Lacivertli futbolcular dün toplanarak çalışmalara tekrar başladılar. Son 4 maçtan 10 puan toplayarak Play-Off potasına giden Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuların morallerin yerinde olduğu gözlendi.
KENDİMİZİ BULDUK
Son 4 maçı kazanarak kendilerini bulduklarını belirten Takım katmanı Sinan Ören, şu duygulara yer verdi,” Sezona çok kötü bir başlangıç yapmıştık. 3. Hafta sonunda Şenol hocamız geldi. Bizim bu durumdan çıkabileceğimizi ve başarılı olacağımız söyledi. Yaptığı konuşmalarla bize moral verdi. Sonuçta 4 maçta 10 puan toplayarak kendimizi bulduk. Biz Şenol hocamıza teşekkür ediyoruz. Bizi karanlıktan aydınlığa çıkardı. Şu an her şey yolunda. Çok mutluyuz. Biz arkadaşlarımızla arasızda somurtmanın bize yakışmadığını, gülmeyi hak eden bir takım olduğumuzu konuşuyorduk. Çok şükür bu aralar hep yüzümüz gülüyor. İnşallah böyle devam edecek. Şimdi önümüz aydınlık. Bu noktada bize destek çıkılması gerekiyor. Taraftarımız her zaman arkamızda. Onlara teşekkür ediyoruz. Şehrin ileri gelenlerinden de destek bekliyoruz. Hafta sonun çok önemli bir maça daha çıkacağız. Karacabey deplasmanından da iyi bir sonuçla ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz.”
DUYGUSAL BİR MAÇ OLDU AMA PROFESYONELLİĞİN GEREĞİNİ YAPILORUZ
Memleketinin takımı Eskişehir’de yıllarca futbol oynadığını, şu anki durumlarına üzüldüğünü belirten Sinan Ören, profesyonellik gereği işini yaptığı, Zonguldak Kömürspor’un başarısı için ter döktüğünü belirterek şöyle konuştu,” Eskişehirspor’da yılların köklü takımı, Transfer yasağı var. Ama ilerleyen haftalarda çoğu takımdan puan alacaklarına inanıyoruz. Beni için duygusal bir maç oldu ama biz işimizi en iye şekilde yapmaya çalışıyoruz. Eskişehir doğduğum yer. Hayatımın öneli bir bölümü orada geçti. Formasını giydim ama şimdi Zonguldak Kömürspor’un başarısı için ter döküyom. Futbolda bunlar var. Onlara başarılar dilmiyorum. Bizimde yolumuz çok uzun. İnşallah aynı ciddiyetle maçlarımızı kazanıp yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi