Kırklareli-Babaeski ilçesi’ne atanan Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, Kaymakamlık Kurumlararası Futsal kupa töreninde yaptığı konuşmada, Kilimli halkından helallilik istedi.

 

13 takımın katılımı ile yaklaşık bir aydır devam eden Kaymakamlık Kupası sona erdi.

Kilimli Kaymakamlığı Kurumlar Arası Futsal Turnuvası sona erdi.

Turnuvada gerçekleştirilen final maçında şampiyonu penaltı atışları belirledi.

Final maçında Kilimli Belediyespor ile Milli Eğitim takımları Çekişmeli geçen maç sonucunda 7-7 karşılaşma berabere tamamlayınca maçta penaltı atışlarına geçildi. Yapılan penaltı atışlarında turnuvanın şampiyonu Kilimli belediye olurken turnuvanın İkincisi ise Milli Eğitim oldu. Turnuva üçüncüsü TTK, turnuva dördüncüsü ise Gençlik Spor oldu. Yapılan karşılaşmanın ardından kupa törenine geçildi.

 

ÖNDER KESKİN:AMACIMIZ KURUMLAR ARASINDA KAYNAŞMAYI SAĞLAMAK

Kilimli Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Önder Keskin yaptığı konuşmada,”Öncelikle bu organizasyonda ki katkınız için Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Turnuvanın başından beri çok güzel ve çok heyecanlı maçlar oldu, çok güzel anlar yaşadık. Burada amacımız kurumları bir araya getirip kaynaşmayı sağlamaktı. Bunu yaptığımıza inanıyoruz. 13 takımla bu turnuvayı bitirmiş bulunuyoruz. Ben Hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürler ediyorum. Çok sağ olun var olun” dedi.

 

KAYMAKAM VEDA KONUŞMASI YAPTI

Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan'dan yaptığı konuşmada veda etti. Kaymakam Özarslan,”Hepimizi Öncelikle saygıyla selamlıyorum. Şimdi tabi yukarıda Allah var Önder bey Bize turnuva önerisi getirdiğinde Ben önce çok sıcak bakmamıştım, çünkü daha önce Konya Derbent Kaymakamı iken yapılan böyle bir kurumlar arası turnuvada maçı bitiremedik. Final maçımız da arbede çıktı ve maç yarıda kaldı. Tabii futbol turnuvaları riskli yani voleybol ve basketbol gibi değil ama ikili mücadelenin olduğu maçlar oynuyorsunuz.  Ben turnuvanın sorunsuz ve mücadele ve centilmence bittiğinden dolayı ilçe Kaymakamı ve huzurlu ve mutluyum. Bundan sonra da kurumlar arası turnuvalar ilçede kalmış olsaydım devam etmek için güzel bir vesile oldu. Bu turnuva İnşallah bundan sonra da kurumlar arası futbol turnuvası devam eder ve bu centilmence mücadelemiz devam eder. Tabii ki devamlı zaman ikili mücadeleler yaşanıyordu Fakat şu anda hepiniz yine beraber Kilimli'de yaşayacaksınız, hocalarımız belediye çalışanlarının ve bu güzel mücadelelerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum ve kutluyorum. Sizlere de yaklaşık 2,5 yıl ilçe Kaymakamı olarak hizmet ediyorum ve hakkınız varsa bizden yana helal olsun size. Ssizlerin herhangi bir şekilde kalbinizi kırdıysam hepiniz affedin ve hakkınızı helal etmenizi istiyorum, çünkü geçici görevle Kırklareli Babaeski ilçesine atandım. İnşallah Babaeski ilçesinde de sizlerin yolu düşerse mutlaka beklerim. Çünkü orada askeri birlikler var. Kilimli’den gelecek olan herkese bizim orada kapımız açıktır. Bunu yürekten söylüyorum Kilimli’yi çok sevdim kalbim burada kalacak. Sizlere bir kere daha tebrik ediyor Teşekkür ederim saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

ŞAMPİYONÜA KUPAYI KAYMAKAM TAKDİM ETTİ

Konuşmaların ardından turnuvada 4. olan gençlik spor takımının ödülünü gençlik spor ilçe müdürü Önder Keskin verdi.

Turnuvada 3.cü olan TTK takımının ödülünü Garnizon komutanı Mehmet Üstün verdi.

Turnuvada 2. olan milli eğitim takımının kupasını ise İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çerçi verdi 

Son olarak ise turnuvada şampiyon olan Kilimli Belediye takımının kupasını ise Kaymakam Hakan Özarslan verdi.

Ayrıca turnuvanın en centilmen takımı olarak seçilen Garnizon takımına ise kupası ve madalyaları törenle teslim edildi.

Son olarak iki turnuvanın en centilmen futbolcusu Süleyman da size madalya takdim edildi.

Turnuva çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

(HABER ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi