TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 3-1 galibiyetle sonuçlanan  Karagümrük maçından sonra  zehir, zembelek açıklamalarda bulundu. Caner Takımın iyi sonuç almasını hazmedemeyenlerin bulunduğunu söyledi.

        Zonguldak Kömürspor’un kötü sonuçlar  almasını  bekleyenlerin olduğunu  belirten Caner,’ Kötü niyetle murada erilmez. Alacağımız galibiyetlerle bizim kaybetmemizi bekleyenleri üzmeye devam edeceğiz. Kaybettiğimizde sevinenlere hayal kırıklığı yaşatacağız” dedi

        TFF 2. Lig Kımızı  Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da 3-1 Karagümrük maçı  Karagümrük maçı galibiyeti  yaşanırken, Kulüp Başkanı Süleyman Caner, gündem değiştirecek açıklamalarda bulundu. Takımın yenilmesini bekleyen bir kısım zihniyetin bulunduğunu belirten Caner, yaptığı açıklamada şunları söyledi; ”Takımın  kötü sonuç almasını bekleyenler vardı. Onlar kendilerini bilirler. Kazandığımız için biz sevindik. Onlar ise kazandığımız için  üzüldü. Bu takımın  kötü sonuçlar almasına sevinen zihniyet var.  Onları  kötü  kalpleri ile baş başa bırakıyorum. Bize  Zonguldak’ın iyi insanları, güzel dilekleri , güzel kalpli insanları yeter. Biz bu iyi kalpli insanların desteği ile bir yerlere geldik. Yine  onların desteği ile iyi yerlere gelmeyi devam edeceğiz. Yeter ki birlik beraberliğimiz ve inancımızı bozmayalım.  Bu takıma herkes destek olmaya  devam etsin. Bu galibiyeti bizi 90 dakika destekleyen, kazanmamız için dua eden iyi kalplı insanlara ve  cefakar taraftarlarımıza armağan ediyoruz.”

 HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi