Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği  İnegölspor maçı hazırlıklarına devam ediyorlar.

Geçen hafta oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları  Kırklareli maçı sonrası  ara vermeyen Kırmızı-Lacivertli  futbolcular, haftanın ilk antrenmanını Pazartesi günü Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda yapmıştı.

Teknik Patron Serkan Afacan, Karaelmas Kemal Köksal stadyumunun zeminin fazla bozulmaması  açından dünkü antrenmanı Çaycuma ilçe stadyumuna aldı. Zonguldak Belediyesi’nin tahsis ettiği  yeni otobüsle Çaycuma’ya  giden Kırmızı-Lacivertli futbolcular, İnegöl maçı hazırlıklarına ilçe  stadyumunda devam ettiler.

Geçen hafta deplasmanda galibiyeti kaçıran ve 1 puanla dönen Kırmızı-Lacivertli ekip, Cumartesi günü konuk edeceği  İnegöl maçını  kazanarak geçen hafta kaybettiği puanları telafi etmek istiyor.

İLK YARI 4-0 OLMALIYDI
 İnegöl maçı hazırlıkları öncesinde geçen hafta deplasmanda oynanan Kırklareli maçını değerlendiren Teknik Patron Serkan Afacan, çok gol kaçırdıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi;” Kırklareli maçının özellikle ilk yarısında üstün oynayan taraf bizdik. Çok pozisyona girdik. Çok gol kaçındık. İlk yarıyı 4-0 galip kapatacak pozisyonları yakaladık. Net pozisyon bunlar. Bu  pozisyonların sadece birini  değerlendirdik. Yüzde yüz bir golümüz verilmedi. Penaltı pozisyonumuz var tartışmaya açık. Hakem bunu da es geçti. Devreyi  1-0 önde tamamladık.”

ÇALIŞTIĞIMIZ YERDEN GOL YEDİK

İkinci yarıda  beklemedikleri bir anda gol  yediklerini belirten Afacan,”  Maçın ikinci yarısında yine iyi oynayan taraf bizdik. Farkı arttırmak için gol aradık.Ancak son vuruşlarda etkili olamadık. 67’inci dakikada bir yan toptan ceza sahamıza yapılan ortada kafa golü yedik. İlk hafta Manisa deplasmanında da aynı şekilde gol yemiştik. Aslında hafta boyu  yan toplara çalıştık.  Futbolcularımızı uyardık. Bundan sonra daha dikkatli olacaklardır. Oyuncularımızın bir anlık  dalgınlığı sonrası  gol yedik.  Sonuçta  farklı kazanacağımız maçtan 1 puanla döndük. Galibiyeti kaçırdığımız için 1 puanın sevincini buruk yaşadık.”

İNEGÖL MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

 Cumartesi günü kendi sahalarında İnegöl ile karşılaşacak belirten  Serkan Afacan,” Zor bir maç olacağını biliyoruz. Bu maçı kazanarak geçen hafta kaçırdığımız galibiyeti telafi etmek istiyoruz. Şiddetle galibiyete ihtiyacımız var. Bir seri yakalayıp üst üstü 3-4 galibiyet alıp kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi