Bankoğlu şampiyonluk halkasına bir yenisini daha ekledi

Korona virüs salgını nedeniyle yarıda kalan Zonguldak Süper Amatör Küme ile ilgili karar açıklandı.

Koronavirüs salgını nedeniyle 19 Mart’ta bitime 3 hafta kala tatil edilen Süper Amatör  Kümede  en yakın takipçisinin 5 puan önünde bulunan Kilimli Belediyespor’un  şampiyon ilan edilerek BAL ligine  alındı.

4 yıl aradan sonra yeniden BAL liginde mücadele etme hakkı kazanan Kilimli Belediyespor camiası , kararı sevinçle karşıladı.

BANKOĞLU  BİR TAKIMI DAHA ŞAMPİYON YAPTI

Kilimli Belediyespor’un BAL ligine yücelmesinde büyük pay sahibi olan antrenör Serkan Bankoğlu,bir takımı daha şampiyon yapmanın gururunu yaşıyor.

Şampiyonluğun Kilimli camiasına hayırlı alması temennisinde bulunan Bankolu şunları söyledi, “ Biz göreve 5’inci haftada gelmiştik. Görev yaptığım 14 hafta içinde hiç puan kaybetmedik. Maçların  hepsini kazandık. Bitime 3 hafta kala maçlar ertelendiği zaman en yakın takipçimizin 5 puan önündeydik. Mart ayından beri beklediğimiz karar açıklandı ve BAL ligine alındık.Bence adil bir karar oldu. Camiamıza hayırlı olsun. Emeği geçen oyuncularımızı kutluyorum. Bize her zaman destek veren Kulüp Başkanımız Musa Bahadır ve  yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Belediye Ba başkanımız Kamil  Altun’a  ve  cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik-beraberlik içinde  bu başarılı yakaladık. Kilimli caiması BAL ligini kaldıracak güçtü. Üst liglere layık. bir camia. İnşallah bundan sonra daha iyi olur. Ben Kilimli camiasına BAL liginin hayırlı olması temennisinde bulunuyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi