Kilimli İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Kilimli İsmet İnönü İlkokulu 3 ve 4. Sınıfların katılımıyla Futsal turnuvası düzenlendi.

Bir hafta süren ve puan sistemine göre yapılan turnuvanın finalinde bütün okul öğrencileri coşkulu bir şekilde sınıflarını desteklemeleri gerçekten görülmeye değerdi.

Kilimli İlçe Kaymakamı Armağan Turan, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder Keskin ve Kilimli Halk Eğitim Müdürü Kenan Bayrak’ın ve birçok velinin de katıldığı etkinlik sonunda takımlar kupalarını ve madalyalarını aldılar.

4. olan 3B sınıfı kupa ve madalyalarını Kilimli Halk Eğitim Müdürü Kenan Bayrak dan,

3. Olan 4C sınıfı kupa ve madalyalarını Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder Keskin den,

2. Olan 3C sınıfı kupa ve madalyalarını Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz’dan,

Şampiyon olan 4B sınıfı da kupa ve madalyalarını Kilimli İlçe Kaymakamı Armağan Turan dan aldılar.

Turnuvanın gol kralı Çağlar Sarıvaz da madalyasını turnuva boyunca tüm maçların hakemliğini yapan Kilimli İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Cengiz Han Soysal’dan aldı.

Kupa ve madalya töreninden sonra öğrenciler öğretmenleriyle ve velileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek güzel anılar ile salondan ayrıldılar.

Etkinlikle ilgili Kilimli İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Cengiz Han Soysal şunları söyledi.’’Bilindiği gibi Eğitim Öğretim Yılının sonlarına geldiğimiz şu günlerde hem öğrencilerimizin yılın yorgunluklarını atmaları , okula devamlarını sağlamak hemde son güne kadar okul ile bağlantılarını kesmemek adına böyle birçok etkinlik yapmaktayız.Bu etkinliklere öğrencilerimizin yoğun bir şekilde katılımı ve ilgileri bizleri ayrıca memnun etmektedir.Bu etkinliklerde Salon ile ilgili her konuda bizlere yardımcı olan Kilimli Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder Keskin e teşekkürlerimi sunuyorum’’

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi