Deplasmanlı Bölgesel Lig’de 2021-2022 sezonu Çarşamba günü oynanan maçlarla start almıştı.
 Ligde Zonguldak’ı temsil eden Kilimli Belediyespor 1. Bölge 3. Grupta İstanbul’dan Maltepespor ve Bulvarspor ile mücadele ediyor.
Çarşamba günü oynanan maçta Maltepespor ile Bulvarspor 2-2 berabere kalmıştı.Kilimli Belediyespor ile haftayı ( Bay) geçmişti.
 İlk maçını Pazar günü kendi sahasında oynayacak olan Kilimli Belediyespor, Maltepe’yi konuk edecek. Sarı-Siyahı ekip bu maçı kazanarak avantaj sağlamak istiyor.
Müsabaka Pazar günü saat 17.00’de Kilimli Ahmet Şerifoğlu stadyumunda oynanacak.
Zorlu karşılaşmayı Mutluhan Çınar yönetirken Mehmet Yıldız ve Semin Kurtuluş yapacak.
Müsabakalara 2 aydan fazla bir zamandan bu yana hazırlandıklarını belirten Kilimli Belediyespor’da antrenör Serkan Bankoğlu, Maltepe maçından galip gelerek avantaj sağlamak istediklerini söyledi. Bankoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;” İki buçuk aydır hiç ara vermeden çalışıyoruz. Artık hazırız. Maç saatini bekliyoruz. İlk maçta rakiplerimizin berabere kalması bizin için avantaj oldu. Eğer Maltepe’yi yenersek lider olacağız. Ama dediğimiz gibi zor bir maç olacak. Zaten toplamda 4 maç yapacağız. Her maç final havasında geçecek. İnşallah güzel bir sonuçla ayrılarak sezona galibiyetle başlamak istiyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi