Zonguldak’ın Kilimli İlçesinde Eğitim veren Kilimli İsmet İnönü ilkokulu 4.Sınıf Öğrencisi Meryem Ecrin Timuçin Kilimli Gençlik  ve Spor Müdürlüğü Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Yapılan yüzme yarışmalarında birçok dalda birincilikleri toplayarak kırılması zor bir rekora imza attı.

Zonguldak ve İlçelerden birçok yüzücünün katıldığı yarışmaları izleyen seyirciler oldukça heyecanlı ve zevkli dakikalar yaşadılar. 

Yarışmaların ardından Kilimli İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Cengiz Han Soysal şunları söyledi:

’’Bilindiği gibi Kilimlide Hizmete giren Gençlik Spor Müdürlüğünün Yarı Olimpik Yüzme havuzunun imkanlarından bizim okulumuz da son derece yoğun bir şekilde yararlanmaktadır.Bu günkü Zonguldak Klüpler Ana  Lig Yüzme Yarışmalarına katılan öğrencimiz Meryem Ecrin Temuçin hemen hemen tüm branşlarda madalyaları toplayarak ailesinin ve bizlerin gurur kaynağı olmuştur.Öğrencimiz 100 metre Sırtüstü,100 Metre Kurbağalama,50 metre,Sırtüstü,50 metre Kurbağalama ve 50 metre Serbestte Tüm birincilikleri toplamış,200 metre serbest ve 100 metre serbestte de 2.gelerek kırılması zor bir rekora imza atarak Kilimli İsmet İnönü İlkokulunun gururu olmuştur.Bu başarıda emeği geçen başta çalışmalarımızda her türlü imkanları bizlerden esirgemeyen Kilimli İlçe Gençlik spor Müdürümüz Önder Keskin olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca Zonguldak’ta yapılan 8.yaş kızlar kategorisinde okulumuzu temsil eden Zeynep Cemre Eroğlu da satrançta Zonguldak 2. Olarak okulumuza madalya kazandırmıştır.Bu vesileyle okulumuz öğretmenleri Okan Karademir ve Hülya Cevahire de çabalarından ötürü teşekkür ediyorum’’dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi