Kilimli İsmail Hakkı Güngör Kapalı Spor Salonu komple tadilattan geçirildi.

Kilimli Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder Keskin, Kapalı Spor Salonu çatısını değiştirdiklerini, doğalgaza dönüşümümü sağladıklarını ve son olarak da dış cephesini boyadıklarını belirterek şunları ifade etti:

"Kapalı spor salonumuz bir tadilatdan geçti. Çatısını da komple değiştirdik, doğalgaza dönüşümünü gerçekleştirdik. Bununla beraber çevre düzenlemesini de gerçekleştirdik. Ve en son olarak da dış cephe boyası yaparak salonumuzu ilçemize yakışır bir hale getirdik. Bunda tabii siyasilerimiz ve il müdürlüğümüzün de katkıları büyük. Onlara da ayriyetten katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Burada amacımız ilçemize en iyi hizmeti sunabilmektir. Bu tesislerimizi ne kadar iyi hale getirirsek, ne kadar güzel hale getirirsek, o kadar çok daha iyi olur. Tesisler ne kadar iyi olursa çalışmalarda o kadar daha sağlıklı olur.

Şu anda ısınma sıkıntısı olmayan, çatı akıtma sıkıntısı olmayan, çok temiz, çok düzgün bir duruma geldi Çok şükür  İnşallah bir pandemi sürecini de atlattıktan sonra salonumuz cıvıl cıvıl gençlerimize, çocuklarımıza beraber dolacak ve başarılı sağlıklı sporcuları İnşallah yetiştireceğiz"

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi