TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömrüspor’un Çaycuma ilçesinde yaptığı kamp çalışması tamamlandı.

Sezonun ikinci yarısı hazırlıkları için 11 Ocak’ta Çaycuma’da kampa giren Kırmızı-Lacivertli 11 gün süre ile günde çift idman yaparak eksiklerini giderdi.

Kamp sonrası 1 gün izin verilen Kırmızı-Lacivertli futbolcular, iznin ardından 27 Ocak’ta oynayacakları İnegöl maçının hazırlıklarına  Fener sahasında yaptıkları antrenmanla başladılar.

FEYDALI GEÇTİ

 Kampın çok faydalı geçtiğini belirten  Antrenör Barış Şeref, yaptığı değerlendirmede  şunları söyledi;” 10 gün süren kampımız çok faydalı geçti. Fizik, kondisyon, teknik ve taktik açıdan eksiklerimizi gidermeye  çalıştık.  Önümüzdeki  Çarşamba günü başlayacak olan ikinci yarı müsabakalarına kadar son eksiklerimizi  kendi tesislerimizde yapacağımız çalışmalarla  gidereceğiz”

HAZIR OLMAYAN FUTBOLCUYU OYNATMAM

Transfer çalışmalarına değinen Barış Şeref, şu an için  takıma fazla katılan olmadığını, eldeki  mevcut kadro ile yola devam edeceklerini belirtti. Şeref,  sözlerine şöyle devam etti, “ Daha öncede söyledim. Giderler gitti. Kalan arkadaşlarımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Elimizde var olan futbolcu arkadaşlarımızı en iyi şekilde  değerlendireceğiz. Takıma gelecek arkadaşlar olabilir.  Performansları doğrultusunda  değerlendiririz. Eğer hazır gelirlerse  değerlendireceğiz. Hazır olmayan oyuncuyu oynatmam. Çünkü burada karda-kışta çalışan oyuncularımıza haksızlık olur.”

BİZ YALNINIZ. BİZ PARASISIZ

Parası  olan rakip takımların transfer yaptıklarını, kendilerinin ise maddi imkansızlıklardan dolayı  gerekti  takviyeleri yapamadıklarını belirten Şeref; ‘Onların parası varsa bizimde Allah’ımız  var. Çıkıp sahaya savaşacağız ” dedi 

Şeref şöyle konuştu”  Devre arasında transfer yapamadık diye eleştirenler oldu. Her zaman söylüyoruz. Biz yalnızız  belki diğer takımlar gibi paramız yok. Ama biz Zonguldak Kömürspor’uz. Hiç kmse Zonguldak Kömürspor’dan büyük değil. Burada önemli olan arma ve forma. Herkez bunun bilinci içinde olacak. Yönetimden hocasına, oyuncusundan  taraftarına, malzemecisinden masörüne her kez bunu bilecek. Önemli olan forma ve armadır. Her kez bu forma ve armanın hakkını verecek. Evet  imkanlarımız yok. Sıkıntılarımız var ama hiçbir şeyi dert etmedik. Biz sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Ben futbolcu arkadaşlarımıza her zaman söylüyorum. Biz başarılı olmak zorundayız. Biz başarılı oldukça bize gelecekler.

Camiaya en son şunu söylemek istiyorum.  Evet paramız yok, yanlınız ama hiçbir zaman pes etmeyeceğiz.Her zaman Kırmızı-Lacivertli  formayı sahada en iyi şekilde  terleteceğiz. Bizim paramız yok ama Allahımız var. Allah’ın taktiri ile bu işi en işi şekilde  göreceğiz. “

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi