TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 2 haftalık aranın ardından lige dönüyor.
17 Kasım Cumartesi deplasmanda Buca ile karşılaşacak olan Kırmızı-Lacivertli ekip hazırlıklarına sıkı şekilde devam ediyor.
Teknik Patron  Şenol Demir nezaretinde  Fener sentetik sahada yapılan antrenmanda  futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.
Kırmızı-Laciverti ekibin (Bay) geçtiği 2 haftada alttaki takımlar kazandı.
Alınan sonuçlardan sonra  Zonguldak Kömürspor 16.sıraya gerileyerek küme düşme  potasının içine girdi.
Çok karamsar olunacak bir durum olmadığını belirten Teknik Patron  Şenol Demir, şunları söyledi “Puan durumunda herkes birbirine çok yakın. Alınacak bir galibiyetle takımlar başka bir boyuta gelebiliyorlar. Çok karamsar olacak durum yok. Ama bakarsanız şu an kırmızı çizginin içerisindeyiz. Geldiğimizde 0 puan vardı. 4 müsabakayı nasıl kazandıysak, o seriyi tekrar yakalamamız gerekiyor. Yakalayacak kapasitemiz var. Çocuklar iyi çalışıyorlar. Bunun karşılığını Bucaspor maçında almak istiyoruz. Buca’dan puan ya da puanlar alarak yolumuza devam etmeyi  hedefliyoruz. 
Ben Diyarbekirspor’u çalıştırırken Bucaspor ile geçtiğimiz sene aynı gruptaydık. Çok fazla kadro değişikliği yok. Geçen yıl ki kadrolarını koruyarak yola devam eden bir takım. İyi bir takım. Bir planımız var. İnşallah o planı ortaya koyacağız. Zor bir müsabaka ama bizim grupta kolay maç yok.Devrenin tamamlanması için  5 müsabaka kaldı. Hepsi birbirinden değerli ve hepsi birbirinden zor. Alabildiğimiz en fazla puanı alarak devre arasına biraz daha rahat girmek istiyoruz.” dedi.
Haber: Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi