TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 19’uncu haftada deplasmanda oynadığı maçta Pendikspor ile 0-0 berabere kaldı.

 Play-Off mücadelesi veren güçlü rakibi karşısında zaman zaman etkili bir oyun sergileyen Zonguldak kömürspor’lu futbolcular özellikle ilk 45 dakikada yakaladıkları fırsatları değerlendiremediler.

GOL YOLLARINDA ETKİLİ OLMALIYIZ

0-0 berabere biten maç sonrası bir açıklama yapan Zonguldak Kömürspor’un teknik direktöre Cahit Terzi, takımın ligin ikinci yarısında savaşçı  kimliğine tekrar büründüğünü, rakiplere kolay lokma olmayacaklarını ifade ederek şunları söyledi, “Ligin  ikinci yarısında Manisa Büyükşehir Belediyespor ve  Pendikspor ile oynadığımız maçlar gerçekten tempolu oldu. Oyun olarak memnunuz. Sadece gol bölgelerinde biraz sıkıntımız var. Buna da aşarsak  güzel bir çıkış yakalayacağımıza inanıyoruz. Takımın temposu  ve oyun disiplini çok iyi. Mücadele gücümüzü yükselttik. Direncimiz arttı.Artık Zonguldak Kömürspor öyle çok kolay bir lokma takım değil. Tüm rakipleri ile dişe diş mücadele eden bir takım konumuna büründük.  Oyuncularımın hepsini mücadelelerinden dolayı kutluyorum.

TEK EKSİGİMİZ GOL

Pendik maçına  gelirsek, özellikle ilk yarıda etkili oynadık. Pozisyonlarımız vardı. Bu pozisyonları değerlendiremedik. Maçın ikinci yarısında ise her iki takım skoru değiştirecek fırsatlar buldu. Bizim pozisyonumuz daha çoktu. Son vuruşlarda biraz beceri  noksanlığımız oldu. Sakatlıktan yeni çıkan Okan Eken her geçen gün form tutuyor.Okan’a çok ihtiyacımız var. Okan’da tam olarak  katkı verdiğinde daha etkili olacağız. Şu an için tek eksiğimiz gol. Bu sorun’da kısa sürede çözerek  daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi