Deplasmanlı Bölgesel Lig ( BAL)  temsilcilerimizden  Devrek Belediyespor’da yeni sezon öncesinde  Kongre tarihi belli oldu.
Süper Amatör Küme Şampiyonu Gelikspor ile oynadığı baraj maçını kazanarak BAL liginde devam etme hakkı kazan Devrek Belediyespor, yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmek istiyor.
Belediye Başkanlığı’na Çetin Bozkurt’un seçilmesinin ardından yeni bir yapılanmaya gitmeyi amaçlayan Devrek Belediyespor’da kongre tarihi belli oldu.
Yönetin Kurulu  15 Haziran’da kongre yaparak yeni bir yönetim oluşturacak.

Yapılacak olan Kongre’de eski Başkanlardan Mustafa Karaelmas ve Devrek’in tanınmış simaları arasında yer alan Hakan Çavuşoğlu’nun aday olacağı konuşuluyor.
 Öte yandan Almanya’da yaşayan gurbetlilerin de  Mesut Özil’in desteğini alarak  kulübe talip olabileceği konuşuluyor. Eğer böyle bir oluşum gerçekleşirse  yönetim kurulu üyesi Bekir Kayaaltı ‘nın  bu  oluşumda yer alacağı  ifade ediliyor.
 Devrek Belediyespor’da 15 Haziran’da yapılacak olan kongre öncesi   hareketli günler yaşanırken, Kulüp Başkanının ve yönetimin belirlenmesinde  Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un  görüşümüm önemli olduğu  ve son sözün Bozkurt tarafından söyleneceği  iddia ediliyor.
PRİM TARTIŞMASI
 Öte yandan  Gelikspor ile oynanan baraj maçında ligde kalmaları durumunda  futbolculara verileceği vaad edilen primlerin  hala ödenmediği iddia ediliyor.
 Kırmızı-Beyazlı futsolcuların arın terlerinin karşılığı anlak için yönetimden mutlu haber bekledikleri  ifade edildi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi