Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Cahit Terzi,   Oyuncularına güvendiğini, ligden düşme korkularının olmadığını belirtti.
Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı  Şanlıurfaspor maçı  hazırlıklarına başladı. Teknik Patron Cahit Terzi nezaretinde  Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda  yapılan çalışma ısınma hareketleri  ile başladı. Daha sonra kuvvet ve çabukluluk çalışması yapan kırmızı-Lacivertli  futbolcular. Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yaparak çalışmayı tamamladılar.

 ORTA SAHADA  DERİNÇLİ DEĞİLDİK

Ligin ikinci yarısında oynadıkları üç maçtan  beraberlikle ayrıldıklarını, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için artık kazanmaya başladıkları gerektiğini belirten Teknik Patron Cahit Terzi, yaptığı açıklamada şunları söyledi”  Öncelikle kazanmak için çıktığımız  Bandırma maçından beraberlikle ayrıldığımız için üzgünüz. Oyuncularımız ağır sahaya rağmen çok iyi mücadele ettiler. 1-0 önde iken  girdiğimiz 2-3 tane pozisyon var.   Ama bunları  değerlendiremedik. Rakip baskılı gibi  gözükse de  öyle yüzdü yüzlük net pozisyon vermedik. Uzaktan şutlarla, yandan ortalarla  üzerimize geldiler. Orta sahada Berkan’ın olmayışı, Hüseyin Yılmaz’ın  hasta oluşu,Okan Eken’in mide ve bağırsak enfeksiyonu geçirmesi   nedeniyle bu oyunculardan tam olarak  randıman alamadık.  Mert’e tek başına  mücadele ettiği çok yoruldu. Ön bölgede oynayan oyuncularımızın yorulması, orta sahada top tutamayışımız ve  orta sahada  dirençli olamayışımız neticesinde son 20 dakikada baskı altında  kalmış gibi gözüktük. Rakibimizi de  yabana atmamak lazım. 14-15 tane iyi adam alarak kadrolarını  takviye yaptılar. Hakemin son bölümde verdiği tartışmalı bir penaltı sonrası beraberlik golünü kalemizde  gördük.  Sonuçta  ikinci yarıda oynadığımız 3 maçtan üç beraberlik çıkardık.  Manisa  Büyükşehir Belediye ve Pendik maçlarında çok iyi oynamıştık. Bandırma mazında  biraz  altında kaldık.İnşallah  bu haftadan itibaren galibiyet almaya başlayacağız.” 
BU TAKIM DÜŞMEZ
 Takımın ligde kalacağına inandığını belirten Terzi, sözlerine şöyle devam etti, “Son 5 maçtır yenilmiyoruz.  Ama artık kazanmamız  lazım. Kadromuzda bir yandan da gençlere yer veriyoruz. Bir şekilde onları seneye hazırlıyoruz. Kadromuz kısıtlı olduğu için o gençlere şans veriyoruz. Bazılarından  faydalanıyoruz, bazılarından beklediğimiz verimi alamıyoruz ama bu şekilde onları da görmüş oluyoruz.
Ben şunu söyleyebilirim. Kesinlikle kimsenin aklında  soru işareti olmasın. Bu takımın küme düşme gibi bir problem olmayacak. İnşallah yönetimde ödemeler konusunda  futbolcularımıza gerekli destekleri yapıp onlarında ağırlıklarını koymaları ile birlikte  ligi iyi bir yerde bitireceğimize inanıyoruz.
Hafta sonunda Urfaspor ile yine zorlu bir maça çıkacağız. Bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi