Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor’un yeni Teknik heyeti resmen açıklandı.
Kulüp Başkanı Deniz Yayalar, tecrübeli teknik adam  Turan Altıntaş ile resmen anlaştıklarını duyurdu. Başkan Yayalar'ın ofisinde düzenlenen imza töreninde tecrübeli antrenör Turan Altıntaş ile yardımcıları Basri Kocabaş ve Tolga Kalyoncu hazır bulundu.
Düzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan 
 Kulüp Başkanı  Deniz Yayalar, kendilerine destek veren Belediye Başkanı Ali Bektaş’a teşekkür ederek şunları söyledi”
Öncelikle Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Pandemi sürecinde ülkemizin ekonomik sıkıntılarını bir kenara bırakarak, spor camiasına önemli bir ekonomik destek veriyor.  Bu destekten ötürü de bizde başarı ile karşılık verip yanına çıkmak istiyoruz. Yürüdüğümüz bu yolda alt yapılı bir takım oluşturabilmemiz için çok ciddi bir organizasyonu hayata geçirmemiz lazımdı. Burada da teknik ekip olarak Turan hoca, Tolga hoca ve Basri hoca ile beraber daha profesyonel bir şekilde devam ettirme kararı aldık. İlçe olarak bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Gerçekten Kozlu’nun vizyonunun çok üstlerde olması gerekiyor. Takımı 1. Amatör Küme’de aldık, Süper Amatör Lig’e çıkardık. Pandemi nedeniyle ligler oynanmadı ama hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. Biz üstümüzde düşün yatırımları teknik ekibe yönetim olarak yapacağız. 
Transferi, teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda yapacağız. Tabi ki bütçeyle entegreli olmak şartıyla. Takımı kuracak olan teknik ekip. Teknik ekip aldığımız arkadaşlarla çalışmak ister ya da istemez, bu tamamen teknik ekibin bileceği bir durum. Biz ekibin tecrübelerine güveniyoruz. 

BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KULÜP

Kendilerine  güvenen Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kulüp Başkanı Deniz Yayalar’a teşekkür eden  tecrübeli teknik adam Turan Altıntaş, ise duygularını  şöyle dile getirdi” Kozlu Belediyespor benim için çok önemli bir kulüp. Geçmişte profesyonel hayatımda formasını giydiğim bir kulüp. İlk antrenörlüğüme, alt yapısında başladığım bir kulüp. Hedefleri olan bir kulüp. Yerinin amatör küme olmadığına inandığım bir kulüp. Bu nedenle öncelikle Belediye Başkanı Ali Bektaş olmak üzere, başkanımız Deniz Yayalar’a teşekkür ederiz. Bu bir bayrak teslimidir. Bu kulüpte daha önce emeği olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Biz bu bayrağı daha yükseklere taşımak için görevi üstlenmiş bulunuyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşırız. Kozluspor’da yıllarca bir yapılanamama durumu var. Altyapı oluşumu sağlamaya çalışacağız. Günü kurtarmak için burada değiliz. Hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için her şeyi yapacağız. Kulübün altyapısı olmadığı zaman, kulübün geleceği emin ellerde değildir. Burada bir yapılanmaya da gideceğiz. İnşallah üzerimize düşen görevi yaparız ve hedeflerimize ulaşırız. Kozlu Belediyespor’un potansiyeli ile, altyapısı ile profesyonel liglere layık bir kulüp olacağına inanıyorum. “
SARAYSPOR GERÇEĞİ VAR

 Alt yapıda söz sahibi Sarayspor’un kurucusu  olan antrenör Turan Altıntaş, alt yapı anlamında Kozlu Belediyespor’da da önemli projelere imza atacaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti.” Sarayspor gerçeği var. Sarayspor sadece Zonguldak’ta değil, Türkiye’de altyapıda markadır. Türkiye şampiyonalarına gittiğimizde diğer kulüpler Sarayspor kurada çıkmasın istiyorlar. Bu bizim için gurur verici bir olay. Böyle bir niyetim yoktu ama Deniz Başkanın planlı olması, önümüze hedefler getirmesi kabul etmemizi sağladı. Disiplini seviyorum. Sahaya çıkıp biz oynamayacağız ama bu süreç şöyle işleyecek; Kozlu Belediyespor’un bize, bizimde Kozluspor’a katkımız olacak. İlerleyen günlerde iki kulübünde ortak olarak çalıştığı projeler olacak. Bize her zaman destek olacak insanlarla çalışacağımı biliyorum. İki kulüp içinde iyi olacak. “

EKİBİME GÜVENİYORUM
Kaleci antrenörü Basri Kocabaşoğlu ve Tolga Kalyoncu’nun da teknik ekipte yer alacağını belirten Altıntaş, sözlerini şöyle tamamladı;” Öncelikle bu yola çıkarken enerjisine inandığım Tolga Kalyoncu ile kondisyoner olarak yolumuza devam edeceğiz. Basri abi zaten spor kamuoyunun çok yakından tanıdığı kaleci antrenörü. Zonguldak’ta tek olmasından ziyade her zaman gönül birliği ve yol arkadaşlığı yaptığım, bilgisine ve tecrübesine inandığım bir kişi. O yüzden yanımda olmasını istedim. Tecrübe, bilgi ve enerjiyi birleştirip, yol almak istiyoruz.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi