Yarın kalan çalışmalar Vali Mustafa Tutulmaz’ın destekleri ile yeniden başlıyor

 Fener semtinde bulunan Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Binası’nda  geçen sezon başlayan tadilat çalışmaları yarıda  kalmıştı.

 Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Valisi  Mustafa Tutulmaz  ile  tesisin tamamlanması için bir görüşme yaptı. Caner, Vali Tutulmaz’ın tesisin tamamlanması için gerekli desteği vereceğini  ifade etti.

Tutulmaz’a teşekkür eden Caner, yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Valimiz göreve başlar başlamaz tesislerle ilgili önce Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan’dan daha sonrada bizden bilgiler aldı.Tadilatı yarıda kalan tesisinizin nasıl tamamlanacağı ve kullanıma açılacağı korusunda bizden bilgi aldı. Kendisine gerekli bilgileri aktardık.  Tesisin içindeki odaları tek kişi kalacak şekilde, içinde  duşu, tuvaleti  olacak şekilde konforlu bir otel odası gibi  yapılacağı konusunda bilgiler verdik. Valimiz tesisin tamamlanması için girişimlerde bulunacağını belirtti. İnşallah gerekli  şartlar yerine getirildikten sonra  tadilat çalışmaları yeniden başlayacak. Yeni sezonda futbolcularımızın temiz, güzel bir ortamda konaklamaları için  gerekeni yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda duyarlılık gösteren Sayın Valimize teşekkür ediyoruz.  En kısa zamanda çalışmaların  başlamasını umuyoruz. İnşallah  tesisle başlarız diğer estiklerin giderilmesi ile bu iş devam eder.Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız ve Şehrin ileri gelenlerinin desteği ile bu  hep birlikte  daha iyi yerlere geliriz” HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi