Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından futbol dışında başka bir branşta faaliyet gösteren kulüplere maddi yardımda bulunacağı açıklanmıştı.

Maddi yardımdan faydalanmak isteyen kulüpler geçtiğimiz hafta içinde  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu aracılığı ile evraklarını hazırlayıp Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne  teslim ettiler.

 Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Gençlik ve Spor bakanlığından bu hafta içinde yardımların yapılması için müjdeli haber beklediklerini ifada etti.

Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi, ”Futbol dışında başka ek bir branşta faaliyet gösteren kulüplerimize  Spor Bakanlığımız tarafından maddi yardım yapılacağı açıklanmıştı. Yardımdan faydalanmak  isteyen kulüplerimiz evraklarını tamamlayıp geçtiğimiz hafta içinde  müracaatlarını yapmışlardı. İnşallah bu hafta içinde  sonuç almayı bekliyoruz. Çarşamba günü bu konu ile ilgili  net açıklama yapılacaktır. Ramazan Bayramı öncesinde  bu yardımların kulübümüze ulaşmasını bekliyoruz. Ben  Kulüplere yardım için çaba gösteren Spor Bakanlığımıza, Gençlik Spor Genel  Müdürlüğümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese  teşekkür ediyorum.”

 HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi