Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi  Metin Malkoç ve Ereğli Bölgesi takımları temsilcileri ile birlikte   Ereğli ilçesinde bir ziyaretlerde bulundular. Demir ve kulüp  temsilcileri 31 Mart’ta yapılan seçimlerde  Belediye Başkanlığına seçilen Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek  hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Kemal Demir ve kulüp temsilcileri, Posbıyık’a  Ereğli ilçesindeki spor tesislerindeki sıkıntıları  anlatarak eksiklerin yeni sezona yetiştirilmesi konusunda bilgi alışverişinde bulundular. Demir ve Kulüp temsilcileri , Posbıyık’tan  Ereğli kulüplerine  destekte bulunması talebinde bulundular.

Ziyaretten  duyduğu memnuniyeti  dile getiren Halil Posbıyık, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada  elinden geldiğince amatör  kulüplere destek olacağını  ifade etti.

 ASKF Başkanı  Kemal Demir ve Kulüp temsilcileri   daha sonra Ereğli TSO Başkanı  Arslan Keleş’i ziyaret ederek  göreve yeni seçilmesinden dolayı tebrik ettiler ve  Ereğli bölgesi kulüplerine  destekte bulunmasını  talip ettiler.

ASKF Başkanı Kemal Demir, her iki ziyaretinde olumlu  geçtiğini ifade ederek  Amatör kulüplere ilgilerinden dolayı  Posbıyık ve Keleş’e teşekkür etti.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi