Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Türkiye Futbol Federasyonu ve  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri  Konfederasyonu  ile yaptığı görüşmeler sonrasında  Zonguldak’a faaliyet gösteren  kulüplere dağıtılmak üzere futbol topu  temin etti.
 TFF ve TASK  ile yapılan  görüşmeler sonrasında Zonguldak’a 200 adet futbol topu gönderildi. 200 top 86 kulübe eşit miktarda dağıtılacak.
KONGRE SONRASI DAĞITILACAK
  ASKF Başkanı Kemal Demir, TFF tarafından gönderilen topların ellerine ulaştığını, topları Pazar günü yapılacak olan kongre sonrası  göreve seçilecek yönetim tarafından dağıtılacağını ifade ederek şunları söyledi;”  TFF ve TASK’tan kulüplerimize dağıtmak üzere talebimiz olmuştu. Talebimize olumlu karşılandı ve 200 adet futbol topu  gönderildi. Biliyorsunuz ASKF seçimleri Pazar günü yapılacak. Top dağıtımı  Pazar günü yapılacak seçimleri etkilemesi için   kongre sonrası  seçilecek yeni yönetime bıraktık. Toplar elimize ulaştı. Kongre sonrası eşit şekilde  dağıtılacak. Kulüplerimize  biraz olsun katkı vermek için çalışmalarımız sürüyor. Malzeme desteğimiz  devam edecek. Şimdiden  hayırlı olsun”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi