Spor Bakanlığı tarafından Zonguldak’ta çeşitli branşlarda faaliyet gösteren 77 spor kulübüne  maddi destek sağlandı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i ziyaret ederek  konu ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

 Yardımdan faydalanamayan Kulüplerin  destek almaları için  girişimlerde  bulunduklarını belirten  Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yaptığı açıklamada  konu ile ilgili şu bilgilere yer verdi”  Bakanlığımız tarafından kulüplere  maddi yardımlar devam ediyor. Bu dönem 77 kulübümüze  destek sağlanacak.Futbol dışında diğer branşlarda da  faaliyet gösteren kulüplerde bu yardımdan faydalanıyor. Bu sene bazı aksaklıklar oldu. Bazı kulüplerimiz faydalanamadı. ASKF Başkanımız Kemal Demir ile birlikte istişare yaparak  yardım alamayan diğer kulüplerinde  alabilmeleri için çalışıyoruz. Gerekli girişimleri yapıyoruz. İnşallah spora büyük katkı veren kulüplerimizi mağdur etmemek için elimizden geleni yapacağız.

 Gençlik ve Spor İl Müdürlü Hakan Yüksel ile birlikte  yardımdan tün kulüplerin faydalanması için  girişimlerde bulunduklarını belirten  ASKF Başkanı Kemal Demir,  şunları söyledi;”  Öncelikle bu  yardım alan kilüplerin listesini biz belirlemedik. Bakanlık tarafından   belirlendi.Bu yardım sadece futbol branşında değil, basketbol, voleybol,  atletizm gibi  diğer branşlarda da faaliyet gösteren kulüpler de faydalanıyor. Şu an için 77 Kulüp aldı. Gençlik ve Spor il Müdürümüz  Hakan Yüksel ile  girişimlerimiz sürüyor. Görüşmelerimizi yapıyoruz. İnşallah  yardım alamayan diğer kulüplerimizin sıkıntısını 1-2 ay  içinde çözmek için uğraşıyoruz. “

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi